reklama

Październik 2014

Powiedziałam jej że czytam teraz na forum o teściowej ble ble ble... Wiecie co usłyszałam? że zamiast czytać głupie forum zrobiłabym obiad bo jej brat wraca za godzinę z pracy:baffled: Kurde za każdym razem kiedy wstaje z łóżka brzuch boli mnie strasznie, o czym dobrze wie, a ja mam stać i robić obiad :szok: Dobrze że moj Mąż jest inny... Dosyć użalania się nad sobą;-) Za godzinę wszystko wróci do normy bo przy mężu jest taka pomocna

A swoja drogą ona naprawdę zachowuję się jak teściowa z opowieści moich koleżanek:)

reklama
gnagna sliczna ta tapeta ale faktycznie droga jednak jak to ja mowie czego oczy nie widza... moj m nie zawsze wie wszystko i tak lepiej czemu ma sie biedak stresowac:-)

Ruda czekamy na relacje:-)

Wlasnie doczytalam i mi juz brak pomyslow. Pozostaje ci tylko powiedziec co myslisz naprawde:-)

Ostatnia edycja:
PSCÓŁKA no właśnie zawsze była normalna, odbiło jej od kiedy wróciła... Już myślałam że mi zazdrości że będę miała dziecka bo w końcu ona ma 30 lat, ale uważa że nie będzie miała dzieci, chociaż wiem że bardzo lubi. Pracowała nawet kiedyś jako opiekunka w Niemczech i może własnie dlatego uważa że wszystko wie najlepiej... Nie jestem osobą uległą, raczej przeciwnie bo zawsze mówię to co myśle, jej delikatnie też zwracam uwagę ale nie chcę się kłócić ze względu na męza

rjoanka moje maleństwo też jak narazie nie będzie miało swojego pokoju,na początek łóżeczko i komoda będzie stała w naszej sypialni,potem będziemy mu robić pokój :) Także spokojnie,nie jesteś sama.

ruda - to Ty się nie kłóć. My to rozwiązaliśmy tak, że jak mi coś nie odpowiada po stronie rodziny M to ja to mówię jemu, a on to załatwia "ze swoimi". Mąż musi być po mojej stronie, inaczej sobie tego nie wyobrażam:tak:. No to wytrwałości życzę;-)

Justine też będę zamawiała łóżeczko-tapczanik właśnie z tej firmy i to nawet w tym tygodniu zamierzam :happy: Zastanawiam się między modelem Zuza Łóżeczko tapczanik Zuza 140x70 › Łóżeczka dziecięce, łóżka piętrowe, pokoje - meble młodzieżowe i dziecięce a Kacper Łóżeczko tapczanik Kacper 140x70 › Łóżeczka dziecięce, łóżka piętrowe, pokoje - meble młodzieżowe i dziecięce bo widzę że jest na jakiejś promocji. Do tego wezmę szufladę Colors na kółkach pod łóżeczko. I widziałam że mają też całkiem ładne komplety pościeli to pewnie się na jeden skuszę.

A ja miałam dylemat z wózkiem bo po złożeniu stelaża okazało się że nie wejdzie do bagażnika, mimo że wcześniej wszystko wymierzyłam i miało się mieścić... I tak przez dwa tygodnie chodziłam i się zastanawiałam co my z tym zrobimy, że pewnie trzeba będzie jeszcze na dodatek zmieniać samochód na większy aż tu nagle wczoraj wieczorem przy myciu zębów :-D oświeciło mnie i uświadomiłam sobie że przecież nie złożyliśmy w dół rączki od stelaża i dlatego on nie chciał wejść bo był po prostu przez to dłuższy! Ufff kamień z serca i jeden problem mniej ;-)

ruda ja Cię podziwiam za spokój. Pscółka ma rację. Pogadaj jeszcze raz z mężem, a jak on tego nie załatwi, to grzecznie przeproś i powiedz, że chcesz pobyć sama. Ale jak Ty znosisz to, że przychodzi i chce być obsługiwana????????? Albo pytaj cały czas, czy szuka pracy. 100% uwagi na ten temat przez cały czas odwiedzin, to się wkurzy i przestanie przychodzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry