ruda1991
Fanka BB :)
Powiedziałam jej że czytam teraz na forum o teściowej ble ble ble... Wiecie co usłyszałam? że zamiast czytać głupie forum zrobiłabym obiad bo jej brat wraca za godzinę z pracy
Kurde za każdym razem kiedy wstaje z łóżka brzuch boli mnie strasznie, o czym dobrze wie, a ja mam stać i robić obiad
Dobrze że moj Mąż jest inny... Dosyć użalania się nad sobą;-) Za godzinę wszystko wróci do normy bo przy mężu jest taka pomocna
A swoja drogą ona naprawdę zachowuję się jak teściowa z opowieści moich koleżanek
Kurde za każdym razem kiedy wstaje z łóżka brzuch boli mnie strasznie, o czym dobrze wie, a ja mam stać i robić obiad
Dobrze że moj Mąż jest inny... Dosyć użalania się nad sobą;-) Za godzinę wszystko wróci do normy bo przy mężu jest taka pomocnaA swoja drogą ona naprawdę zachowuję się jak teściowa z opowieści moich koleżanek
. No to wytrwałości życzę;-)
Zastanawiam się między modelem Zuza
oświeciło mnie i uświadomiłam sobie że przecież nie złożyliśmy w dół rączki od stelaża i dlatego on nie chciał wejść bo był po prostu przez to dłuższy! Ufff kamień z serca i jeden problem mniej ;-)