Madzia93
Fanka BB :)
Ja kupuję te łóżeczko ARUŚ 22 EL.ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 2KOL.GRYKA POŚCIEL (4189689454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cały komplet,do tego komoda do zestawu.
I szukam jeszcze szafy jakieś
I szukam jeszcze szafy jakieś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A i mam nadzieję, że w przyszłości z niedużą stratą uda się sprzedać
Tego płotka było tyle, że jeszcze wystarczyło na bramkę do przedpokoju i kuchni i jeszcze jeden element mamy wolny
A na wyjazdach to łóżeczko turystyczne za kojec służyło.a tak z innej beczki to macie już wybrane łóżeczka?
ja byłam wczoraj w IKEI i jakoś nic mi się nie podobało... my mamy nasze łózko białe, białą szafę i komody i chciałam też białe dla Zuzanki ale w internecie widziałam ładniejsze i to w podobnej cenie.
co do spania to właśnie idę sobie uciąć drzemkę po tej " wyjątkowej" nocce![]()
) i dlatego jestem taka z siebie dumna.:-)

teraz planuję zabrać opaskę na oczy i stopery, może się udaWitam się i ja po dłuższej przerwie. Ostatnio nie miałam czasu nawet do Was zaglądać, bo miałam gości. Moja kuzynka z Włoch przyjechała, a ostatnio się z nią widziałam 12 lat temu. Była ze swoim mężem i synami, którzy nie mówili po polsku, więc było dosyć wesoło. Zobaczyłam, że mojej córci brakuje rodzeństwa, bo jak odjeżdżali to płakała, że znów zostanie sama i nie będzie miała się z kim bawić.
W sobotę robiliśmy 4 urodzinki Oliwki i muszę się pochwalić, że sama zrobiłam tort i wszystkim bardzo smakował. Nawet dostałam komplement od teściowej, że się wyrobiłam w pieczeniu. Jak goście próbowali tortu to od razu pytali, gdzie go kupiłam. Generalnie jestem antytalent do pieczenia (nawet takie z proszku mi nie wychodziły) i dlatego jestem taka z siebie dumna.:-)
Co do robótek ręcznych to ostatnio zrobiłam Oliwce napis jej imię nad łóżko z filcu. Literki wyszły super, ale jak to ja krzywo przykleiłam
Zobacz załącznik 632752Zobacz załącznik 632754
Ja śpię jak zabita. Miałam jedynie takich kilka dni, ze budziłam się ok. 4 nad ranem, bo mała wyczyniała gimnastykę poranną. Teraz albo już tego nie robi, albo ja już się przyzwyczaiłam.
Babina trzymam kciuki &&&, poobserwują Cię troszkę i będziesz bardziej spokojna
Rjoanka ja już mam wypukły pępek. Ogólnie mój brzuch już jest mega wielki, a niech Lili pomieszka sobie w willi do porodu.
Gnagna, Agniecha duuużo zdrówka!!!!!
Madzia super łóżeczko, a nie myślałaś o takim, które można później przemienić na tapczanik?

Aj zawsze się z nią dogadywałam bo to fajna babka, ale już mam jej dość. Mąż uważa że przesadzam bo ona się martwi, ale ile można... Gdyby się tak martwiała to nie przychodziła by na cały dzień siedząc przed telewizorem i patrząc jak ja sprzątam ( bo mi głupio że bałagan) żądając co chwile kawy, kanapek, a może po ciasteczka skoczysz??