Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie działa... A poprawiania mi poduszki pod plecami co 10 minut ( akurat jak spałam )miałam dość...
Madzia - to może i po porodzie tak będziesz miała;-). Znam jedną taką dziewczynę, którą mąż musi budzić, żeby dziecku cyca dała, bo ona nie słyszy (a on słyszy z drugiego pokoju)![]()

Mam mały dylemat, bo nie chciałam urządzać jej wszystkiego w różu i może mieć pretensje. Największy problem polega na tym, że tam jest szafa i regał w zabudowie. Nowoczesne, ale wiadomo, że kupiłabym jej inne. Ta zabudowa jest w kolorze drewna i umieszczona jest na ścianie, na której są drzwi wejściowe, więc nie zagraca pokoju. Postanowiłam zatem umalować pokój taką samą farbą jak jej poprzedni, czyli białą leciutko złamaną różem ( czego prawie nie widać, ale daje fajny efekt). Kupię jej łóżeczko z szufladą w kolorze białym z Pinio (tolo albo mini) i na ścianie za tym łóżeczkiem, ale tylko na jego szerokości, położę tapetę, którą już zamówiłam - cena powalająca, ale przy jednej rolce można przeżyć, a mąż się nie dowie ;-):
dziecko początkowo oprócz ciuszków i pieluch niczego poza mamą nie potrzebuje
. Pech chciał, że dostałam chmurkę z imieniem, ale nie mam nawet jej gdzie zawiesić
. Obawiam się, że po porodzie mogę dostać kolejną
.