reklama

Październik 2014

dzień dobry,
ja też jak bym wiedziała to bym w nocy weszła na forum :) do 4 sie męczyłam potem dopiero udało mi się zasnąć,

my się zaraz pakujemy, i po śniadanku jedziemy,

u mnie choroba też ma się dobrze niestety, najgorzej jest właśnie rano, no ale cóż, musi minąć :)

miłego tygodnia życzę, pa pa

reklama
Oj biedne kobietki :-) ale dodam że ją też ostatnio nie śpię dobrze więc widać taki urok tej ciąży :-( zdrowiejcie kochane;-)

Moje dziecko dzisiaj ma wyjątkowo śpiący dzień;-)ale ona tak lubi szaleć po nocach i nad ranem:-)

Agniecha udanego odpoczynku:-*

Mi moze o 4.30 udalo sie zasnac, jak juz mi sie chcialo to maly sobie impreze zrobil hehe a potem bylam yak glodna ze szok!! No i poszlam cos wszamac:sorry2: ostatnio wllasnie jakas glodna sie budze w nocu hym, zaczne jesc wiecej na kolacje:-).

Ojj jak ja zazdroszcze tym ktore gdzies jada, ja zostaje sama moje najlepsze kupele wybywaja m w bydgoszczy:-( i co ja mam robic?

Aaa dzisiaj mam wizyte:-)ale sie ciesze:-)

Pscolka pewnie masz racje ale jakos w ciagu dnia tak cieplo ze potem sie zle czuje:-(

Ostatnia edycja:
kacha - bo w dzień to nie za długo trzeba drzemać, tylko tak do pierwszego przebudzenia, ewentualnie budzik sobie nastawiać, bo jak się wejdzie w fazę snu to faktycznie potem złe samopoczucie zamiast regeneracji:tak:

A ja śpię tak twardo,że muszę sobie budzić ustawiać aby wstawać i mierzyć cukier ;)
Mały u mnie od rana szaleję.Ostatnio był spokojny to teraz nadrabia

Madzia zazdroszczę ci ja już 4 noc śpię 3-4 godziny, ale o dziwo nie jestem bardzo zmęczona tylko trochę taka "niedorobiona" z rana, po południu jest lepiej.

Mój mały też szaleje, lubi płatki czekoladowe z mlekiem na śniadanie, ha ha ha.

a tak z innej beczki to macie już wybrane łóżeczka?
ja byłam wczoraj w IKEI i jakoś nic mi się nie podobało... my mamy nasze łózko białe, białą szafę i komody i chciałam też białe dla Zuzanki ale w internecie widziałam ładniejsze i to w podobnej cenie.

co do spania to właśnie idę sobie uciąć drzemkę po tej " wyjątkowej" nocce :crazy:

reklama
Ja po necie buszuję, szukam fajnych materiałów bawełnianych, flanelowych i polarowych tupu minky bo chcę sama zrobić wszystko do drewnianego kojca który będę miała w dużym pokoju. W mieszkaniu chcę taki drewniany z regulowaną wysokością jak łóżeczko, jest dość fajny i duży 95x95, na początku dziecię będzie spało sobie a później obniżę i będzie miało do zabawy. Chcę sama ochraniacz zrobić i coś jak moskitiera aby kiciuś mu tam nie wchodził... troszkę roboty będzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry