reklama

Październik 2014

reklama
Babina bedzie dobrze. Poobserwuja i wypuszcza :)

U mnie infekcja sie rozwija. Boli mnie juz cala klatka piersiowa. Niestety maz za granica, a rodzice mnie nie odwiedzaja. Maja moja corke i mama mowi mi, ze mloda ma katar, kaszle itd. Mojemu mezowi za to wysylaja filmy jak sie bawi i smieje. Ja mam siedziec w domu. Ciekawe...

cyntia - nie czytaj tyle;-):-D. Myślę, że w 99,99% przypadków przy badaniu nic się nie dzieje, a czop to raczej przed porodem odchodzi. Swoją drogą ja swojego nie wiem gdzie i kiedy zgubiłam:-D

babina - czasem trzeba, niech Cię tam dobrze zbadają &&

Witam

Babina trzymam kciuki za szybki wypis ze szpitala chwilę poobserują i będzie dobrze ;-)

Cyntia spokojnie

Ją mam usg dowcipne przez to łożysko dzięki niemu lepiej ocenia wysokość a później przez brzuch :-)no i obowiązkowo badanie na fotelu:-(

Mi czop odpadł w piątek a w sobotę nad ranem urodziłam;-)

Babina, trzymam za Ciebie mocno kciuki &&&&& Nie Cię poobserwują, nie zaszkodzi a może pomoże, będzie dobrze, :)

Mi zapalenie zatok przeszło tez na drugie oko, wyglądam jak zombi :(
Jutro koło południa jedziemy na tydzień więc mnie nie będzie. Proszę o kciuki żebym się bardziej nie rozchorowała. Znacie jakies skouteczne sposoby na ból gardła? Piję herbatę gorącą, płucze szałwią, jem tabletki na gardło dla ciężarnych i dalej boli :(

Agniecha jakie tabletki na gardlo sa dobre dla ciezarnych? U mnie pewnie skonczy sie na antybiotyku. Czuje jak choroba schodzi mi w dol do pluc. Dziecko w nocy tak kopie, ze nie moge spac. Boje sie, ze tez sie zle czuje. Jestem przerazona, bo w pierwszej ciazy taka choroba pomimo antybiotyku rozwiazala mo ciaze 3 tygodnie przed terminem. Wizyte mam w srode, a w sobote nad morze.

Agniecha a plukalas woda z solą? Mi to kiedyś życie uratowało na wakacjach przy anginie - daj łyżeczka soli i pół szlaknki cieplej (ale nie gorącej wody) i plucz gardło- dla mnie to świetny domestos- wyzera wszystkie bakterie z gardła:) trzymaj sie na tym wyjedzie i nie rozchoruj bardziej... &&&
Babina- jak tam dajesz radę? Ja tez byłam w maju na obserwacji 3 dni:/ nie było tak zle a psychicznej lepiej sie czułam. &&&

reklama
Garmelka, nie płukałam wodą z solą bo nie w każdym przypadku można. Ja mam gardło tak strasznie czerwone, tak jakbym ranę tam miała i wtedy nie da się bo będzie jeszcze gorzej. Dlatego tylko szałwia płuczę, Ale przy anginie to świetny sposób :)

Gnagna, ja tez się strasznie boję. Moja choroba trwa juz od wtorku. Dwa dni gorączki po 39 stopni, katar, zatoki zawalone i teraz od wczoraj zapalenie spojówek. Tyle leków co juz sie nabrałam to masakra :( Niby bezpieczne w zasie ciąży ale jednak obawa jest.
A tabletki na gardło to kupiłam te: *spam* Gardło, pastylki do ssania bez cukru, 16 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry