Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po obchodzie. Morfologia, mocz ok, ktg dziś bez skurczy. Jutro jeszcze ten jeden zastrzyk i się dalej zobaczy
to ostatnie mi sie spodobało
nie wiem skąd zna tą technikę ale podobno jest lepsza bo nigdzie się dziecka nie uciska...
ja też już mam conajmniej 15kg na plusie a startowałam z wyższą wagą bo hormony brałam przez kilka miesięcy . ostatnio ciotka mnie zobaczyła i do mnie " cześć grubasku"
a to czy aby na pewno nie mam bliźniaków to słyszałam już tyle razy, że nie pamiętam... dobrze że mam wsparcie w mężu katinka - dziekuje za linkito ostatnie mi sie spodobało
u mnie jest tylko jedno małe "ale" - mój chłop nie chce używanych rzeczy... on sam ma 4 rodzeństwa i zawsze miał wszystko po kimś lub z kimś "na spółkę" i chce większość (jak nie wszystko) nowe zapewnić dziecku...
co do łóżeczka to może i ma racje - bo my chcemy mieć co najmniej dwójkę więc oby służyło jak najdłużej ale to ostatnie co przesłałaś jest podobno nowe - napisałam już do kolesia![]()
Ja usłyszałam od kolegi "ale Cie wywaliło" ale mnie to nie ruszyło, 20kg mam juz wiecej i pewnie dojdzie jeszcze 10kg bo jestem w 27 tygodniu! Ale co tam, ważne zeby nasz synuś był zdrowy a kilogramami bede sie martwić pózniej he he
nie wiem czy to widać, malutka ranka.

Katinka - to raczej osocze. Gdy przemyjesz wodą utlenioną, to powinno przyschnąć. Jeszcze leci? A może tak jak jest coś takiego jak woda w kolanie, to jest i woda w cyckach, hihi![]()