reklama

Październik 2014

No dziwne to.... Szperałam po necie i piszą, że przezroczysty płyn może wyciekać przy wysokiej prolaktynie (no a w III trymestrze to na pewno jest już wysoka), ale nie znalazłam info o wycieku spoza brodawki.
A kiedy masz wizytę? Wspomnij o tym. No chyba, że z rana dalej będzie tak lecieć i lecieć, to może lepiej jutro iść.
Serio dziwne to..

reklama
jutro pójdę do mojej rodzinnej lekarki, jak nie przestanie bo teraz nadal leci, a pierś jest wyraźnie miększa i mniejsza od lewej, dziwne, bo rana to draśnięcie i na pewno nie sięga kanalika albo gruczołu, zastanawiam się czy w naszych piersiach może być teraz aż tyle wody magazynowane i teraz ma którędy to ucieka, naprawdę mam dość.

Ostatnia edycja:
Garmelka: nie przejmuj sie takimi koleżankami, zazdrosne sa napewno! Ja w pracy jak teraz zaszłam w ciaze po dwóch poronieniach to czerwona wstążkę sobie przyczepilam, to dziewczyny pytały po co to, a ja na to "to na odstraszenie uroków, na wszelki wypadek jakby ktos mi zle życzył" widok bezcenny ich min he he , małpy zazdrosne, naszczescie mój maluch dobrze sie rozwija bo na zwolnieniu od 4 miesiecy siedzę w domu , leki brałam na podtrzymanie i całe szczęście bo nie wiem jakby to sie dla nas skończyło! Pracuje w firmie gdzie prawie sami Polacy , jeden drugiego by sprzedał za awans. Straszna zazdrość o wszystko! Dużo stresu, pewnie kolejnej ciazy bym nie donosiła do takiego etapu ! Chora firma! Byłam ostatnio donieść zwolnienie to moja była szefowa nawet mi cześć nie odpowiedziała tylko mnie zbyła, niedawno poroniła moze ma depresje, ja jak miałam to na ludziach sie nie odgrywalam a juz napewno nikomu nie zazdrościłam ciazy! Przykre

Katinka: moze zaklej plastrem to troszke podeschnie

Wy tu szalejecie po nocy,a ja spałam wstałam o 4 bo mąż do pracy,ale teraz idę jeszcze się trochę położyć a co trzeba korzystać póki można ;)

Dziewczyny nie warto się przejmować takimi ludzmi,to zwykła zazdrość.
U mnie się śmieją,i dogadują o spuchniętych nogach,nic na to nie poradzę taki mój urok,jeden ma to drugi co innego niestety tak bywa.Ja czasem odpowiadam no a jak ma wyglądać kobieta w ciąży?!Chodząca anorektyczka,która brzucha nie może udzwignąć? Nie obrażając tutaj nikogo ;) Korzystajmy z tych pięknych chwil jakie daję ciąża.Nie ma co tracić czasu na takie osoby,nie ma ludzi idealnych i nie będzie.Najważniejsze aby się czuć dobrze samemu z sobą :)

Jak tak patrzę na te kobity w szpitalu, co chodzą po korytarzu, to naprawdę czuje się chudziutka pomimo moich 14 kg. Siedzą na ławkach takie hipopotamy ze masakra. Nie wiem jak bede wyglądać za 3 miesiące ale niektórym az współczuje, żeby do takiego stanu się doprowadzić.
Ciężko spać w szpitalu, już wszyscy łażą. Nie ma jak w domku, cisza, spokój, w swoim łóżeczku najlepiej. Chciałabym wyjść jutro, ciekawe czy mnie puszcza

Cześć dziewczyny, ja już nie śpię. ranka w nocy wyschła i na razie nic nie leci, nie ruszam aby na nowo nie puściło. Za to na prześcieradle jest dość spora plama i na ręcznikach papierowych, złożyłam 3 i podłożyłam ale przemokły, nadal jest wszystko wilgotne więc jeszcze musiało tego trochę lecieć, no i teraz przy dziennym świetle widać że płyn miał barwę żółtawą.

Dzięki za wsparcie w nocy bo miałam cykora, właśnie wstał mój mały lokator i domaga się śniadania, ale kopie skubany. Jutro mam dodatkowe USG u takiej bardzo dobrej pani ginekolog-położnik to ją podpytam co to mogło się dziać, u mojego dopiero 31 lipca.

BABINA wytrzymasz bo to dla maluszka, nie martw się ile cię tam będą trzymać, ciesz się ze jesteś pod stałą opieką i odpoczywaj. Buziaki.

Ostatnia edycja:
Katinka- obys tak pokarm miała jak ci "sikalo" z tej rany:) dobrze ze juz ok- co za historia- ja dopiero pozniej sie śmiałam ze biedny kotek ochrzan dostał ze siusiumajtek jest hehe

A ja przeżyłam koszmar zaraz po tobie... Rodzicie przywieźli wędliny swojskie od mojego wujka z Bieszczad i wczoraj zjadłam kiełbaskę z chrzanem- w nocy obudziłam sie koło 4 i nazywając rzeczy po imieniu rzygalam dalej niż widziałam:( wypiłam juz 4 herbaty z mięty - głodna jestem... Co za koszmar- a mój mąż jadł i nic mu nie jest, widocznie ja nie moge wędzonego w ciazy... Ale miałam nocke...

reklama
Garmelka ja tak mialam na poczatku ciazy i to w pracy, zrobilam ssobie kanapki z pokroja kielbasa wiejska blus musztarda i odrazu czulam ze ma intesywny smak i jakas godzine pozniej sie zaczelo! Co gorsza z tego wysilku zaczola mnie bolec glowa:-( i po 3h bylam juz wrakiem,wymiotowalam co 20 minut:-( Od tej pory nie moge nawet widziec takich kielbas. Bryyyy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry