reklama

Październik 2014

Mi też to wygląda na normalny płyn, który często sączy sie z malych, powierzchownych ranek.

Qurcze, zaczynam mieć kłopoty z akceptacją własnego ciała. Wiedziałam ze to mnie dopadnie, bo mam za sobą lata walki z wlasna waga, ale mialam nadzieję ze to będzie pozniej...przez 3 miesiące dostane swira. Mąż mi wczoraj na spacerze zrobił kilka fotek i dziś zobaczyłam hipopotamka...mam figurę klepsydry z dużym tylkiem i ramionami i płaski brzuch oraz wąska talia to było to co mnie ratowalo. Oczywiscie teraz nic z tego nie zostało i nie ma co liczyć, ze po porodzie szybko wróci.
Teraz mi kiepsko, a wiadomo, ze maluch jeszcze musi potroic swoją wagę, czyli trzeba spoooro jeszcze urosnąć.

reklama
Ja już sama mam nerwy, leci z ranki, przeźroczyste ale plama na sukience jest jak z siary jak mi z sutków leciało, a ranka nie jest głęboka.

nawet jak to surowica z ranki to czemu tak dużo i nadal leci i nie przestaje...

Katinka szukałas w internecie czegoś na ten temat? Może ktoś miał podobna sytuacje? Nie chce cię dolowac ale ja mam świra na punkcie swoich cycków i jak sobie pomyśle ze mi bedzie cos z sutków leciało to mi sie słabo robi a tu taka sytuacja u ciebie wow:/

Rojanka- to słuchaj tego- moja najlepsza przyjaciółka z ktora znam sie od ponad 15 lat ostatnio zapytała mojej fryzjerki kiedy mnie ostatnio widziała? A ona na to ze nie wie, jakis miesiąc temu. Na to moja koleżanka wyciągnęła telefon i mowi do niej "to patrz na to jak kaśka sie styła..." Wyobrażasz sobie? Moja najlepsza kumpela ma ubaw z tego jak wyglądam... Oczywiście juz nia nie jest bo pó drodze wyszło na jaw jeszcze pare innych akcji ale tak było mi przykro ze az sie popłakałam pozniej... :( ale dzis sobie myśle ze pó prostu mi zazdrości bo ani faceta nie ma, ani brzuszka:)

Katinka, wiem, że to kiepski żart, ale może Ci implant poszedł ;-) ?

Rjoanka teraz nie myśl o figurze. Ja wiem, że ciężko, ale zwyczajnie jesteśmy w ciąży i już ... Dla mnie najgorszy jest czas po porodzie pod tym względem...

Czy któraś z Was była na pedicurze w Manicure express? Chciałaby wiedzieć, czy sterylizują końcówki do frezarki.

niestety nie mam, choć wolała bym to, nadal leci to nie jest normalne. Tak jak CYNTIA napisała próbowałam schłodzić, zdezynfekowałam, posmarowałam kremem na rany jak radziła GARMELKA i już sama nie wiem bo to dziadostwo nadal leci, i dalej nie wiem co to. Jak smakuje siara bo nie próbowałam nigdy? Oszaleję z niewiedzy.

reklama
CYNTIA, płytka ranka, malutka, około 3cm od brodawki sutka w dół, płyn jest przeźroczysty i leci w 100% z ranki, dziwi mnie że cały czas leci i jest tego tak dużo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry