reklama

Październik 2014

reklama
A co yo takiego waciki na sutki?

Ostatnio widzialam w sklepie nowe ultracienkie podklady canpolu. Jak podpaski i do tego z klejem. Na 100% je kupie. Ostatnio uzywalam takich wkladek, ktorych uzywa sie przy nietrzymaniu moczu. Podklady dostalam w szpitalu, potem mialam swoje. Nie wiem ile, ale wszystko mi jeszcze zostalo. Wkladki laktacyjne uzywalam non stop przez 10 miesiecy.

gnagna chodziło o wkłądki laktacyjne:-D

o TE podkłady Ci chodzi?
IMG_0765.jpg
Kupiłam paczke

Garmelka recznik mam jeden kąpielowy.Twarz i okolice intymne recznikami papierowymi wycierac bede

Załączniki

• IMG_0765.jpg
    IMG_0765.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 66
Nie otwierałam ale czuc przez paczke ze cienkie,jak podpaski.

No ja jak rodziłam 6 lat temu i M poszedł do apteki po podkłady to mu farmaceutka powiedziaął ze podkłady to sie samemu robi:-) kupił gdzie indziej ale takie grube z 5cm;-)

Laski a ktora idzie ze swoim mężem na poród?
Ja zaczynam w poniedziałek szkole rodzenia/ ale jak byłam w maju w szpitalu to mi Polozna odradzala że chłop jest zbędny... ( pomyślałam ze chyba jej, bo mój wiem ze mi nie da krzywdy zrobić:) i chyba sie przyda)

I czy mialyscie tak ( te co chciały rodzic rodzinnie) ze okazało sie ze nie ma sali do porodu rodzinnego? Co wtedy?

Mój sie dzisiaj obudził i pierwsze co powiedział to że on chyba chce żebym miała cesarkę żebym nie musiała tak cierpieć... Hehe pewnie ma juz jakieś koszmary ale sie nie przyznaje... :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry