Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ostatnio widzialam w sklepie nowe ultracienkie podklady canpolu. Jak podpaski i do tego z klejem. Na 100% je kupie. Ostatnio uzywalam takich wkladek, ktorych uzywa sie przy nietrzymaniu moczu. Podklady dostalam w szpitalu, potem mialam swoje. Nie wiem ile, ale wszystko mi jeszcze zostalo. Wkladki laktacyjne uzywalam non stop przez 10 miesiecy.
Nie otwierałam ale czuc przez paczke ze cienkie,jak podpaski.
No ja jak rodziłam 6 lat temu i M poszedł do apteki po podkłady to mu farmaceutka powiedziaął ze podkłady to sie samemu robi:-) kupił gdzie indziej ale takie grube z 5cm;-)
Laski a ktora idzie ze swoim mężem na poród?
Ja zaczynam w poniedziałek szkole rodzenia/ ale jak byłam w maju w szpitalu to mi Polozna odradzala że chłop jest zbędny... ( pomyślałam ze chyba jej, bo mój wiem ze mi nie da krzywdy zrobić i chyba sie przyda)
I czy mialyscie tak ( te co chciały rodzic rodzinnie) ze okazało sie ze nie ma sali do porodu rodzinnego? Co wtedy?
Mój sie dzisiaj obudził i pierwsze co powiedział to że on chyba chce żebym miała cesarkę żebym nie musiała tak cierpieć... Hehe pewnie ma juz jakieś koszmary ale sie nie przyznaje... )