reklama

Październik 2014

Jesli chodzi o mojego M to on chce byc i ja mysle ze tak lepiej, zawsze jak cos by mi sie zlego dzialo to on zrobi awanturw:-)

Dziewczyny kupilam wlasnie mate edukacyjna z fisher price dzungla za 65 hee mysle ze fajna cena bo nowej bym nie kupila:-))

reklama
Gnagna- no wlasnie słyszałam... Jemu pewnie chodziło o sam poród- żeby przeżyć w miarę bezboleśnie.. ;)

A jak sie ma najpierw cesarkę to pozniej mozna rodzic drugie dziecko SN czy juz dalej tylko cesarka?
I ile mozna mieć maksymalnie tych cesarek?

Ja niby bym chciala sn ale zaczynam swirowac:-( mam male wady serca a co za tym idzie wysokie cisnienie i juz w szkole mialam problem np z bieganiem konczylo sie to mega bolem glowy i wymiotami:-( boje sie ze z wysilku zacznie mnie ta glowa bolec i zaczne wymiotowac a wtedy bede zle oddychac. :-( ojjj dziewczyny sama nie wiem jak bede na wizycie u kardiologa to musze sie jej poradzic.

Witam:) Dzisiaj się znów gorzej czujemy:(
Mam pytanie co do szkoły rodzenia... My idziemy dopiero w sierpniu. Czytałam gdzieś dzisiaj, żeby nie kupować kosmetyków bo na szkole rodzenia dostaje się dużo próbek??? Ile w tym prawdy? Coś mi się w to wierzyć nie chcę, rozumiem parę, ale żeby tyle, że nie trzeba kosmetyków kupować???:wściekła/y:

Ja niby bym chciala sn ale zaczynam swirowac:-( mam male wady serca a co za tym idzie wysokie cisnienie i juz w szkole mialam problem np z bieganiem konczylo sie to mega bolem glowy i wymiotami:-( boje sie ze z wysilku zacznie mnie ta glowa bolec i zaczne wymiotowac a wtedy bede zle oddychac. :-( ojjj dziewczyny sama nie wiem jak bede na wizycie u kardiologa to musze sie jej poradzic.

Moja znajoma ma wadę serca i konieczna będzie cesarka.
O sn w ogóle nie ma mowy

reklama
Jak bylam na 2 wizycie u kardiolog to powiedzial ze jak naarazie moge rodzic sn pytala mnie czy chce czy wole cc ale tedy nie myslalam jeszcze o tej mojej glowie i wymiotac. Ona decyzje podejmie na ostatniej wizycie ktora mam 13.08 ale ja chyba wole pocierpiec ten tydzien a miec zdrowe dzieciatko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry