• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Ja to bym chętnie coś porobila, gdzies zajechała choćby do sklepu się pokręcić, ale mi nie wolno. Wszyscy mnie pilnują ze mam nic nie robić tylko leżeć. Z drugiej strony po domku się trochę pokrece a już mnie zaczyna brzuch boleć więc nie ma co przesadzać, ale jakiejkolwiek aktywności mi brak

Dla dobra maleństwa warto się poświęcić :) Potem aktywności będziemy mieć dużo ;)

reklama
Wróciłam z labo.
Ja to wogule jestem do tyłu,ale dzis mam duzo roboty,musze szafki w kuchni pospzratac bo sezon słoikowy;-)
No i ten dzem zrobie,wczoraj o 23 wino nastawialismy z M.

garmalka - oj w pierwszej ciąży to zbijałam bąki ile się dało, stwierdziłam, że już nigdy tak nie będzie... i nie żałuję:tak: Przeczytałam masę książek:-)

Już popakowane. To do usłyszenia popołudniu już z nowej lokalizacji;-)

Dziewczyny nie spodziewałam się że badanie krzywej cukrowej jest tak denerwujące. Dopiero po 2 godzinach od pierwszego pobrania krwi dostałam glukozę do wypicia, myślałam że coś mnie trafi. Sama glukoza w smaku nie jest taka straszna, dałam radę ją wypić. Teraz przede mną kolejne dwa badania krwi za godzinę i za dwie. Śniadanie to ja chyba będę dziś jadła w porze obiadowej ;P

Jak dostac?? Nie brałąs ze sobą glukozy?
u mnie najpierw zrobiły próbe glukometrem czy moga mi podac,potem pobrały krew i za jakies 10min dostałam glukoze a po wypiciu pobrały raz po dwóch godzinach

U nas jeszcze inaczej - nikt sie nie pierdzielil czy mozna czy nie mozna, dali glukoze po godzinie pobrali krew i po badaniu. Ja szykowalam sie psychicznie na 2-3 wklucia, a tu tylko jedno. Wynik w normie, nie narzekalam bo boje sie pobierania krwii, ale zdziwilam sie strasznie, myslalam, ze zapomniala mi pobrac krew przed podaniem glukozy, ale powiedziala, ze robia rozne warianty, a lekarka zapisala taki :)

reklama
Hej Dziewczyny zamawiałyście może przez internet sukienkę ciążową. Potrzebuje kiecki za dwa tygodnie i nic nie mogę znaleźć. Może wy mi pomożecie ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry