reklama

Październik 2014

Ja to bym chętnie coś porobila, gdzies zajechała choćby do sklepu się pokręcić, ale mi nie wolno. Wszyscy mnie pilnują ze mam nic nie robić tylko leżeć. Z drugiej strony po domku się trochę pokrece a już mnie zaczyna brzuch boleć więc nie ma co przesadzać, ale jakiejkolwiek aktywności mi brak

Dla dobra maleństwa warto się poświęcić :) Potem aktywności będziemy mieć dużo ;)

reklama
Wróciłam z labo.
Ja to wogule jestem do tyłu,ale dzis mam duzo roboty,musze szafki w kuchni pospzratac bo sezon słoikowy;-)
No i ten dzem zrobie,wczoraj o 23 wino nastawialismy z M.

garmalka - oj w pierwszej ciąży to zbijałam bąki ile się dało, stwierdziłam, że już nigdy tak nie będzie... i nie żałuję:tak: Przeczytałam masę książek:-)

Już popakowane. To do usłyszenia popołudniu już z nowej lokalizacji;-)

Dziewczyny nie spodziewałam się że badanie krzywej cukrowej jest tak denerwujące. Dopiero po 2 godzinach od pierwszego pobrania krwi dostałam glukozę do wypicia, myślałam że coś mnie trafi. Sama glukoza w smaku nie jest taka straszna, dałam radę ją wypić. Teraz przede mną kolejne dwa badania krwi za godzinę i za dwie. Śniadanie to ja chyba będę dziś jadła w porze obiadowej ;P

Jak dostac?? Nie brałąs ze sobą glukozy?
u mnie najpierw zrobiły próbe glukometrem czy moga mi podac,potem pobrały krew i za jakies 10min dostałam glukoze a po wypiciu pobrały raz po dwóch godzinach

U nas jeszcze inaczej - nikt sie nie pierdzielil czy mozna czy nie mozna, dali glukoze po godzinie pobrali krew i po badaniu. Ja szykowalam sie psychicznie na 2-3 wklucia, a tu tylko jedno. Wynik w normie, nie narzekalam bo boje sie pobierania krwii, ale zdziwilam sie strasznie, myslalam, ze zapomniala mi pobrac krew przed podaniem glukozy, ale powiedziala, ze robia rozne warianty, a lekarka zapisala taki :)

reklama
Hej Dziewczyny zamawiałyście może przez internet sukienkę ciążową. Potrzebuje kiecki za dwa tygodnie i nic nie mogę znaleźć. Może wy mi pomożecie ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry