reklama

Październik 2014

reklama
My uzywalismy Aventu. Na poczatek starcza 125 , bo maluszek tak max 90 ml wypije mleczka. Herbatki czy wody jeszcze mniej. 250 ml dokupilsmy juz pozniej.

Nie bralam zestawow, bo nie weidzialam czy syniowi podpasuja smoczki tej firmy, ale na szczescie problemow nie bylo.
Jesli chce sie podawac herbatki, zainwestowalabym w jedna szklana butelke. Nie odbarwi sie , nie porysuje.

Wczesniej to nawet moj P nie bardzo chcial cos kupowac albo byl zly ze ja juz szalalam w lumpkach i kupowalam ubranka,bo mowil ze to za wczesnie.
Ale jak w szpitalu wyjadowalam to zmienil zdanie,ze w sumie wszystko moze sie zdazyc i tak naprawde nie wiadomo kiedy malenstwo bedzie chcialo sobie zawitac na ten swiat...wiec jak lozeczko bedzie ok to wezme,z reszta nie ma sie nad czym zastalawiac,tym bardziej ze moj mi zabronil po sklepach gonic wiec i tak nie mialabym kiedy jezdzic za takimi rzeczami

Mona trzymam kciuki za Was byście wytrzymały przynajmniej do 38 tc
Madzia ja mam termometr bezdotykowy do skroni microlife, ale dla mnie to porażka. Pokazuje różne temperatury i ciężko dokładnie stwierdzić ile jest. Planuje teraz dokupić taki do ucha.
Garmelka mnie również ostatnio len złapał straszny
Justine ja czekałam godzinę na wyniki po pobraniu na czczo i dopiero wtedy podali mi glukozę. W poprzedniej ciąży robiłam w innym labo i podali mi od razu.
Babina kompletuj sobie wszystko spokojnie, a zabobonami się nie przejmuj.
Dzisiaj będę miała ciężką noc. Jutro rano jedziemy na badanie EEG z Oliwką i musimy ją trochę wymęczyć, położyć spać po 22, a obudzić o 4 rano. Najgorsze jest to, że musimy dojechać na badanie ponad 50 km i mała przez ten czas nie może zasnąć. Będzie to bardzo trudne bo zazwyczaj jak jest zmęczona to samo odpalenie silnika ja usypia. Jednak mam nadzieję, ze się uda i Oliwia uśnie spokojnie na badaniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry