Kotulcia - śliczne buciki!!
Mona - to super, że puszczą Cię do domku
Ja zuzywam 80 procent zasobów umysłowych na oddychanie i na resztę niewiele zostaje.
- DOBRE

Justine - o jaaaaaaa. Współczuję tylu godzin

Przykro mi z powodu wyniku, kurczę.. Ale na pewno to ogarniesz i wszystko będzie ok.. Może chcesz by Ci przynieść we wtorek glukometr, by patrzeć na co dzień jaki masz cukier? U nas leży w szafie nieużywany niejeden. Oddam za darmo.
Kacha - u zdrowej osoby, to nie powinno mieć aż takiego wpływu, a jak już to w drugą stronę.... i wtedy miałaby z samego rana zaniżony cukier. Do badania krzywej cukrowej prawidłowo powinno się zjeść ostatni posiłek dzień wcześniej o 19.
Judy - my - Polki jesteśmy przyzwyczajone do innej opieki w ciąży. A jak do tego tematu podchodzą Dunki? A może jest tak jak w PL, że można chodzić na wizyty prywatnie i wtedy wygląda to inaczej?
Syla - kciuki za badania córeczki? Padaczkę podejrzewają?
Babina - mi koleżanka doradziła, by jakby co laktator kupić po porodzie, bo nie wiadomo czy będzie potrzebny, a u nas, w dużym mieście, to nawet w niedziele można dostać. Ważne by wybrać model, by nie zdawać się na wybór faceta
Enya - no ja się ostatnio zastanawiam czy nie pobadać enzymów wątrobowych, bo wszystko mnie swędzi (na brzuch tylko Emolium mi pomógł). Zapomniałam powiedzieć o tym na wizycie, a teraz mój gin na urlopie. A są jeszcze jakieś inne objawy cholestazy prócz tego swędzenia? Super, że wyniki ok!! Trzymam kciuki za wtorek!!
A to moje cudaczki: