reklama

Październik 2014

Cyntia- tu babeczki do takiej opieki przyzwyczajone. Prywatnie mozna ale tego sie tu nie praktykuje bo to fanaberie dla bogatych. Sama durna wizyta u specjalisty ( ginekolog to przecież specjalista) po 500 pln. Już nie mowię o reszcie... Szkoda gadać. Sa tu Polki zadowolone z tej opieki ale ja mam w Pl tak fajna lekarke ze te tu nigdy nie dorównają i moze dlatego jestem taka anty. Porobie badania w Pl to sie uspokoje ;)

reklama
Justine mojej znajomej wyszło po 2 godzinach też powyżej normy a po wizycie u diabetologa się uspokoiła bo stwierdził że nie ma jeszcze powodu do paniki -musi być po prostu ostrożniejsza ze słodyczami. A w szpitalu koleżence z łóżka obok też przy zawyżonych normach robili profil glukozowy - pomiar cukru 5 razy dziennie po posiłkach i dopiero na tej podstawie mieli podjać decyzję co dalej, no ale ja już wyszłam i nie wiem jak to się skończyło:baffled: Tak więc nie martw sie na zapas:)

Cyntia no właśnie nie bardzo są inne objawy przy tym dziadostwie, ja słyszałam jeszcze o nudnosciach i wymiotach a tak się składa że dzień przed wizytą na IP zaliczyłam rzyganko przed obiadem i nie wiadomo dlaczego. Generalnie od lekarzy w szpitalu słyszałam że właśnie swędzą dłonie ale nie tylko grzbiet ale też wnętrze - a ja tak miałam. Tak normalnie to brzuch też mnie cały czas swędzi a jak się za dużo drapię to w miejscach wkłuć po Fraxi mam bąble jakby mnie dużo komarów pogryzło. Straszne jest to cholerstwo, leżałam z dziewczyną której przez cholestazę rozwiązali poprzednią ciążę w 34 tc a teraz już w 24 tc wyszły jej podwyższone ALAT i ASAT. No i za bardzo nie ma jak z tym walczyć oprócz diety :no: Bardzo sie ciesze że u mnie to nie wyszło, mega mega!!:-)

Dzień dobry

Dzisiaj ostatnie dawka sterydów i może już jutro do domu , już mam dość ;-) zwłaszcza pakowania ciągle luteiny ;-) magnez w kroplówce dostaje 2 razy dziennie a po takiej dawce mam oczy jakbym wytrzeszcz miała;-)

Pozdrawiam Was serdecznie

Mona - a mówili do kiedy masz brać luteinę? Jestem ciekawa, bo jak zwykle miałam mnóstwo pytań do gina i pozapominałam. A mam już jej dość ;)

Bierze któraś Acard? Do kiedy? Ja się boję nagłego odstawienia koło tego 34 tc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry