reklama

Październik 2014

Czarna- a ja mam zawsze ale to zawsze przed wizyta u gina ze mam ciśnienie do kibelka na "dwójkę"... I to przed samym gabinetem- oczywiście muszę sie powstrzymywać ale nienawidzę tego!!! ;)
Co do łóżka tez chciałam z opcja tapczanika ale bardzo ciasno w sypialni wtedy będziemy mieli... No jeszcze sie zastanowię.

reklama
Ja staram się jeść długo przed badaniem albo malutkie śniadanie jeśli idę z rana żeby mieć psychiczne podstawy do myślenia że "przecież nic mi się nie będzie chciało":-D

Justine - u nas często podobnie, ale co do zakupów ubrań dla nas. P. kupił sobie ostatnio buty Nike i książki za 70 zł, ale gdy ja chciałam kupić sobie bluzę, to już mnie odwiódł od pomysłu, bo oszczędzamy na mebelki itp.

Czarna - uf, już myślałam, że jestem dziwna przez to, że na zero się nie robię ;)
Dzięki za cynka co do Piętrusia :)

Ja wybrałam model Adaś z szufladą :)

Mój mały też dziś spokojny. Aż użyłam detektora tętna. To chyba przez tę pogodę? W ogóle to najbardziej aktywny jest po 24 godz.

Czekam na wizytę mam nadzieję że mnie dzisiaj wypisza bo już mam dość ;-)a przynajmiej bóle mi ulżyły i wiem że malutka jest już bezpieczniejszą po tych sterydach ;-)

No i jednak zmienimy imię Natalka albo Nicola zresztą zobaczymy jak się urodzi jakie będzie do niej pasowało ;-)

No i zaczynam 3ci trymestr :-)

Kurcze zostaje do jutra :-o a tak się cieszyłam że będę mogła wyjść dzisiaj, muszą mi podać jeszcze jakiś lek aspargan chyba

Ostatnia edycja:
Mona to tylko jeden dzien.hah ale macie z tym Imieniem.U nas od poczatku bez zmian;-)

Mnie na porodówce tak ogolili ze ja w domu sie zorientowałąm jak zaczeły włsoki mi odrastac.

Kacha jak bedziesz kupowac na zgage malox to kup mleczko a nie tabletki

Oki kupie mleczko:-) musze sie tylko zebrac z psiaakiem:-P.
Wlasnie pieke ciasto marchewkowe z borowkami!! Mniammm mam nadzieje ze wyjdzie:-)

Dziewczyny kiedy planujecie miec gotowe torby do szpitala?

U nas na dużo propozycji a ciężko się zdecydować więc czas pokaże;-) wytrzymam jakoś do jutra tato przyjedzie po południu zabierze co najcięższe a jutro wsiadd w pociąg i wrócę bo nie ma mnie kto odebrać

kacha - dla mnie początek września to ostateczny termin na torbę - nastawiam się na poród w drugiej połowie września. A wyprawkę to chcę już w sierpniu zakończyć i mieć wszystko w domu.

Mona - trzymaj się do jutra, dobrze że już lepiej się czujesz :happy:

Ale dziś piękna pogoda. Zastanawiam się jak ją wykorzystać skoro muszę być grzeczna i się oszczędzać :sorry:

reklama
Cześć dziewczyny. Przepraszam że się nie udzielam ostatnio, staram się czytać. Mój wrócił i nie mam czasu bo wzięliśmy się za remont. Postaram się wieczorkiem coś popisać!!! Buziaki.

Gratuluję udanych wizyt.

Trzymam kciuki za inne dziewczyny, te z jakimikolwiek problemami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry