reklama

Październik 2014

reklama
Dziewczyny mam takie wyniki glukozy:
Na czczo: 76
Po godzinie: 105
Po 2 godz. : 136

To chyba ok nie?

Ps. Ja ram sie gole na łyso:)
Swojego czasu chodziłam nawet na depilacje brazylijska- to był hardcore:)

Garmelka ok sa wyniki:-)

Ja tez na zero jakos tak mi najwygodniej:-)

Ehh znowu zgaga chyba nadrabiam to ze jej nigdy nie mialam:-( jutro musze isc po te tabletki.

MONA fajnie ze wszystko ok z mala:-)a co do wagi to jak ty jestes drobna to pewnie i ona bedzie.:-)

Hehe ja też na łyso, a przynajmniej się tak staram chociaż teraz to dość trudne. Ostatnio próbowałam na wyczucie, to miałam mała autostradę na klementynce, przez środek wygolone a zostawione po bokach. Jednak nie ma to jak z lusterkiem.
Jak bylam ostatnio w szpitalu też się ogolić chciałam ale nie miałam lusterka to sobie zdjęcie telefonem zrobiłam żeby sprawdzić czy jest ok. heh dla chcącego nic trudnego

Garmelka Twoje wyniki są mega niskie, poczytaj kilka postów do tyłu jakie ja miałam:) Ja przed ciążą byłam na depilacji laserowej bikini (łącznie z rowkiem i wargami sromowymi). To dopiero był hardcore;-) . Ale jak przestanę karmić to na pewno poprawię bo jeszcze mi włoski odrastają. Ja zostawiam maleńki trójkącik:)

Cythia
acard teoretycznie bierze się tak jak napisałaś do 34tc, a heparynę do końca ciąży (to nie jest to samo działanie wiec nie ma między nimi powiązania). Ja też cały czas aplikuję luteinę i raczej będę to robiła do końca ciąży. Ja jeszcze dodatkowo ze względu na pessar co 2 dzień aplikuję środek przeciwgrzybiczny. Upierdliwe jest to strasznie ale co zrobić....:eek: Ja taką długość szyjki jak Ty teraz miałam już w 22 tc (z pessarem który wyciąga). We wtorek mam wizytę i zobaczymy jak się ma moja szyjeczka:)

MonaG
moja Basia w 25tc miała wagę 700 gram i lekarz stwierdził że to bardzo dobrze:-)

A ja zamówiłam sobie koszulkę i piżamę do karmienia, majtki ściągające a dzisiaj zestaw butelek Tommee Tippee i nakładki do karmienia (uratowały mnie po poprzedniej ciąży) :-) Powoli, powoli...

Ostatnia edycja:
Hehe ja też na łyso, a przynajmniej się tak staram chociaż teraz to dość trudne. Ostatnio próbowałam na wyczucie, to miałam mała autostradę na klementynce, przez środek wygolone a zostawione po bokach. Jednak nie ma to jak z lusterkiem.
Jak bylam ostatnio w szpitalu też się ogolić chciałam ale nie miałam lusterka to sobie zdjęcie telefonem zrobiłam żeby sprawdzić czy jest ok. heh dla chcącego nic trudnego.

Jak bylam w szpitalu też się ogolić chciałam ale nie miałam lusterka to sobie zdjęcie telefonem zrobiłam żeby sprawdzić czy jest ok. heh dla chcącego nic trudnego.

Ja sie cieszę ze dotrwałam do końca badania bo jak zaslablam to pierwsze co pomyślałam ze nie dam rady... Uff

Kacha- ja biorę rennie na zgage. Tez nigdy nie miałam a teraz codziennie biore tabletki do ssania. Na początku piłam mleko bo tez jest super na zgage ale ja mam problemy jelitowe pó mleku.

Madzia ja ostatnio zamówiłam spodnie na Allegro, wczoraj doszły tyle że na adres rodziców bo zapomniałam zmienić. Jutro dopiero zobaczę je na żywo i przymierzę to dam Ci znać czy warto je kupować i podeślę Ci linka.

Garmelka bidulko ale miałaś przygodę na tym badaniu krzywej, cieszę się że dobrze się wszystko skończyło i gratuluje wyników, z tego co się wczoraj naczytał to masz je w normie :)

Cyntia ja robiłam wczoraj toxo tyle że tylko IgM i zapłaciłam 30 zł. Odnośnie "fryzurki" preferuję na zero ;)

Czarna gratuluję udanej wizyty, ładnie rośnie Ci dzidzia :) Ja jeszcze ani razu nie miałam badanych nerek.

My dzisiaj byliśmy na małych zakupkach w TKMaxx i w Niemczech. Mój mężulek kupił synusiowi dwa ciuszki, błękitną pikowaną kurteczkę w TK i czerwone jeansy w Niemczech w H&M, i tak zaczynam się zastanawiać czy to tylko mój A. tak ma czy to jakaś domena facetów, że jak ja chodzę na zakupy i kupuję małemu ubranka to przeginam, a jak on kupuje kurteczkę za 60 zł to jest ok :/ Eh musiałam się wygadać.

Kubuś dziś cały dzień jakiś mało aktywny, trochę mnie to martwiło. Dopiero teraz trochę się powiercił, ale też bez szaleństw. Już przyzwyczaiłam się do jego mega ruchliwości i włączyły mi się jakieś głupie obawy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry