Madzia ja ostatnio zamówiłam spodnie na Allegro, wczoraj doszły tyle że na adres rodziców bo zapomniałam zmienić. Jutro dopiero zobaczę je na żywo i przymierzę to dam Ci znać czy warto je kupować i podeślę Ci linka.
Garmelka bidulko ale miałaś przygodę na tym badaniu krzywej, cieszę się że dobrze się wszystko skończyło i gratuluje wyników, z tego co się wczoraj naczytał to masz je w normie
Cyntia ja robiłam wczoraj toxo tyle że tylko IgM i zapłaciłam 30 zł. Odnośnie "fryzurki" preferuję na zero
Czarna gratuluję udanej wizyty, ładnie rośnie Ci dzidzia

Ja jeszcze ani razu nie miałam badanych nerek.
My dzisiaj byliśmy na małych zakupkach w TKMaxx i w Niemczech. Mój mężulek kupił synusiowi dwa ciuszki, błękitną pikowaną kurteczkę w TK i czerwone jeansy w Niemczech w H&M, i tak zaczynam się zastanawiać czy to tylko mój A. tak ma czy to jakaś domena facetów, że jak ja chodzę na zakupy i kupuję małemu ubranka to przeginam, a jak on kupuje kurteczkę za 60 zł to jest ok :/ Eh musiałam się wygadać.
Kubuś dziś cały dzień jakiś mało aktywny, trochę mnie to martwiło. Dopiero teraz trochę się powiercił, ale też bez szaleństw. Już przyzwyczaiłam się do jego mega ruchliwości i włączyły mi się jakieś głupie obawy.