reklama

Październik 2014

Ja licząc na tygodnie ostatnio tak siedziałam to wychodzi mi poród na koniec września początek pazdziernika ;)
Rozglądam się właśnie za jakąś torbą do szpitala.Czytając na innych forach to dziewczyny już nawet mają spakowane w 30 tyg.

reklama
Ruszam zaraz na wyprawę na krete :) fryzurę zawsze robie na zero bo myślałam ze tak trzeba. Faktycznie odrastanie nie jest przyjemne. Torbę do szpitala spakuje w 32 tygodniu bo to tak w razie czego warto byc gotowym ;)

Ja w związku z zagrożeniem przedwczesnym porodem chciałabym też być gotowa tak na 32tc czyli pod koniec sierpnia. Wkurza mnie to że nie mogę w spokoju kompletować przedmiotów dla dziecka bo w naszym mieszkanku się nie pomieszczą:eek:, we wrześniu przeprowadzamy sie na 3 miesiące do innego większego mieszkania, a dopiero gdzieś w grudniu docelowo do naszego nowego mieszkania. I takie to będzie wszystko na walizkach...:no:
Ja zawsze zostawiałam sobie mały trójkącik ale podczas porodu 7 lat temu nawet to mi wygolili :-) Wierzcie mi że laser boli o wiele bardziej niż wosk....Nie wszyscy wytrzymują no ale efekt jest super i w miarę trwały...Ja tutaj u góry to nawet próbowałam sobie depilować depilatorem ale jakoś tak szarpało i podrażniało mi skórę.

Ostatnia edycja:
Ja od wizyty w szpitalu wiem, że będę mieć ją szybciej skompletowaną - 34 tc max. Gdy mąż miał mi dowieźć rzeczy, to średnio mu to wyszło, a do tego akurat miałam robić pranie i większość potrzebnych rzeczy była w koszu na brudy. Zamiast szarych materiałowych spodenek przywiózł mi czarne zimowe kalesony :D Zamiast szarej bokserki - elegancką bluzkę ;)

Judy- Baw sie dobrze!!! No i uważaj na siebie... :) trochę ci zazdroszczę ale ja cykor jestem i wole siedzieć na miejscu...

Ja dzis jadę do Tesco- ostatnio kupiłam tam sobie bawełniane majtki/ super są i dzis jadę jeszcze dokupić kilka par-- tyłek urósł i stare mnie cisną w pachwinach nie mówiąc juz o brzusiu...:)
Cyntia- jak ja byłam w szpitalu to było to samo- rzeczy które najbardziej były mi potrzebne były w praniu a mój mąż nie ogarniał tematu ubrań... Teraz mam taka jedna szuflade odlozonych ciuchów na czarna godzine ( kilka sztuk a czuje sie beZpieczniej)
A wyprawkę bede tez miała gotowa na 1 września:)

Ostatnia edycja:
Cos mnie dzisiaj boli glowa:-(

Dziewczyny ogladam wlasnie porodowke i zdalam sobie sprawe ze zostaly 3miesiace i mam CYKORA!!! Boje sie.

Ostatnia edycja:
Kacha - też oglądam :) Jak zobaczyłam tę cesarkę, to się przeraziłam. Dopada mnie lęk przed trafieniem na salę operacyjną. Bardzo chcę przeżyć poród SN i nie mogę się go doczekać :)

reklama
Kacha- ja tez miałam cykora a od jakiegoś czasu cos mi sie w głowie poprzestawialo i tak jak Cyntia nie moge sie doczekać porodu:) wiem ze to pewnie bedzie największy ból w moim życiu ale połączony z najpiękniejszym wydarzeniem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry