reklama

Październik 2014

Oj to dobrze nie ze jestem sama,bo jak tak patrze na wasz przyrost wagi to az zazdrosc mnie bierze ze niektore z was to takie chudzinki.
Najwiecej to mnie moj denerwuje mowiac ze to potem on bedzie musial wysluchiwac ze jestem gruba i ze zle sie z tym czuje...i jak tu miec potem oparcie w facecie

reklama
To ja mam jakieś 6-7 kg na plusie i mój gin się mnie ostatnio pyta "co tak mało?" Ale ja mu na to że jeszcze wszystko przede mną ;-)

babina nie rozumiem dlaczego Twój nie każe Ci czegoś zakładać z powodu widocznego brzuszka, przecież jesteś w 7 m-cu to jak ma nie być go widać??? Ja nie wiem, dla mnie wszystkie ciążowe brzuszki są piękne niezależnie od tego ile waży kobieta i mnie się zawsze miło patrzy na ciężarne.

No dobra, zupa zrobiona, gulasz kończy się pichcić, jeszcze ta komoda została do ogarnięcia. Dziewczyny a podajecie gulasz z makaronem? Bo ja tak nigdy nie jadłam ale postanowiłam dziś spróbować i jestem ciekawa jak to smakuje :confused:

Faktycznie jakis guz jest.Mam pilne skierowanie do onkologa.Z m w piątek jedziemy.

Jakie polecacie mascie do pupy??Bo wlasnie składam zamówienie na gemini i tak sie zastanawiam jaki krem wziasc.

U mnie każdy bardziej zwraca uwagę na opuchnięte nogi,niz na brzuch i komentuję..
A ja stwierdzam to jak ma wyglądać kobieta w ciąży?!Jak chodząca anorektyczka która brzucha nie może unieść?!
Ja sobie nie wyobrażam aby mój mąż mi powiedział,ze jestem gruba,że tego mam nie zakładać bo mi brzuch widać itp.Każdy jest inny,inaczej tyję,ma inne zapotrzebowanie,ja bym takiego chłopa zdzieliła i tyle ;)
Ja po ciąży mam zamiar zmienić swój tryb życia,na bardziej aktywny a tego zapewne przy maleństwie nie zabraknie.Jak to mówią dla chcącego nic trudnego,tylko trzeba ruszyć swoje cztery litery ;)

Alleluja - dostałam kasę z pracy w końcu (tzn. tą część o którą się pomylili) i w sumie nawet dwie i pół stówki więcej niż powinni - ale w związku że dużo osób poszło do sądu pracy to w tym są chyba odsetki żeby ludziom zamknąć usta. Mi to pasuje:D

Czarna przeważnie podaję gulaszyki i a'la gulaszyki z makaronem bo nie chce mi się obierać ziemniaków:D

Domka polecam Bepanthen:)

Mi wszyscy mówią że ładnie wyglądam a nawet czy to na pewno będzie dziewczynka bo na chłopca wyglądam - taa bo ja lustra w domu nie mam:/ W udziec mi wszystko poszło i gdyby nie to to nawet te 12kg by mi nie przeszkadzało... Jutro zrobię aktualizację wagi w wątku to zobaczę ile zaszalałam przez ten tydzień:-)

Ja też ładnie wyglądam,kwitnąco,ciąża mi służy gdyby nie te nogi spuchnięte,na które ja nie narzekam,bo nie lubię marudzić i nie lubię ludzi którzy marudzą i ciągle narzekają,użalają sie nad sobą.Trzeba siebie zaakceptować,takim jakim się jest i pracować nad sobą każdego dnia,nie ma ludzi idealnych i nie będzie ;)A jak komuś coś nie pasuję to niech się nie patrzy i tyle ;)

Ostatnio czytałam o serii dla dzieci ziajka - mają płyn do kąpieli natłuszczający i sporo osób pisze że to super alternatywa dla emolientów:) Chyba go kupię + mleczko do ciała a do tego maść pośladkową na odparzenia - bo u mnie Bepanthen tylko na krytyczne sytuacje a tak na codzień spróbuję tego:) I to chyba wszystko czego będę używać:)

Ja kupilam Sudocrem, planuje tez sciagnac sobie Hascosan - podobno dobry na meskie klejnoty, ktore potrafia sie odparzac ;)
mam nadzieje, ze sie sprawdza :)

bylam dzis w przychodni dostalam szczepienie na tezec, ponoc powinnam byla dostac juz w 5tym miesiacu, ale ginekolog mnie za pozno wyslala ;] powtorka za miesiac.

I ja tez dzis skonczylam kolejny tydzien :) z jednej strony sie ciesze, z drugiej przeraza mnie to, ze juz coraz bardziej z gorki do porodu, ktory jednak mnie przeraza... :no:

Heheh wlasnie przeczytalam komentarz pod suwaczkiem, ze nie moge sie doczekac porodu... Hehehe.. No moze nie do konca ;D

Ostatnia edycja:
reklama
garmelka – lekarka sama jest okrąglutka jak piłeczka; zawsze mnie śmieszy, bo jak siedzi to jej się fartuch na brzuchu rozchodzi…
babina – mój na szczęście nie ma problemu (nawet lubi jak brzuszek mam podkreślonyJ) a co do butelek to polecam Lovi (też mają smoczki imitujące sutek); i są antykolkowe;
Madzia – mój mi potrafił parę lat temu wypomnieć że coś mi się przybrało tu i ówdzie, ale jakiś czas temu przestał na to zwracać uwagę i dobrze mi z tymJ a u nas na osiedlu ostatnio otworzyli taką a la siłownie na wolnym powietrzu, to jak dotrwa do wiosny, to będę miała gdzie ćwiczyć ;)
Czarna – ja tam lubię takie sosy z makaronem, ale najlepiej jakimś jajecznym grubszym;
Domka – trzymam kciuki za wizytę, mam nadzieję, że się okaże że guzek okaże się niegroźny; ja też polecam Bepanthen (my w ogóle np. nie używaliśmy sudokremu, bo to chyba bardzo mocne jest…) albo Linomag;

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry