reklama

Październik 2014

Ja ruchy czuje az za intensywnie;-)
Madziorek moze tak ułozone dziecko masz.

Koniec konców do pupy kupiłam sudocrem.Ale jak bede w rosmanie kupie jeszcze rosmanowski do pupy i na dwoe.Zlozyłam zamowienie w gemini.Zamowilam fride,butelke,waciki,podklady,obcinaczki.
I w zasadzie bede konczyc juz wyprawke.
Wczoraj kupiłam Husteczki(rosmanowskie w pudełku plastikowym)pampersy oliwke(rosmanowską).

Co do ustepowania miejsca.Dzis w emce starszy słabowidzacy czlowiek(bylo widac ze schorowany)chciał mi ustapic.Odmowiłam;-)

Tak ciesze sie ze dr mnie nie zbyła chasłęm tak ma byc tylko od razu dałą do onkologa.

A wg to juz wiem czego mnie tak spojenie lonowe boli,uwaga mam żylaka na wardze sromowej,w zyciu bym nie powiedziala ze cos mi sie takiego zdarzy.

reklama
Mój maluszek też jest bardzo aktywny, nie musze ręki przykładać, bo cały brzuch mi faluje. Nawet go ostatnio nagrałam jak się rusza, ale coś namieszalam w nagraniu i nie mogę filmu na kompa zrzucić

Widzę ze dużo rzeczy w rossmanie kupujecie. Ja nie mam tego sklepu w pobliżu, ale jak kiedy bede to napewno zajrzę. Tylko mi powiedzccie na co zwrócić uwagę, co opłaca się kupić dla dzieciątka

Moja córka chyba wcale nie śpi najbardziej aktywna jest po 22w nocy i nad ranem , po południu potrafi spać długo a w nocy daje czadu, w szpitalu położne śmiały się z mojego brzucha bo mała robi z nim co chce, próbowały wyczuć gdzie co ma ale uciekała, a do ktg zawsze były poszukiwania bo nam się chowała;-)ma dużo miejsca i robi co chce;-)

łożysko jest na tylnej ścianie... nie wiem ostatnio jak miałam usg w szpitalu to doktor sie mnie pytała czy czuje ruchy, bo tak się wierci że nie może badania zrobić.a ja nic nie czułam wtedy... mam nadzieje, że to ze mna jest cos nie tak, a nie z dzieckiem....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry