reklama

Październik 2014

Madziorek nie martw się ja w ciągu dnia też nie czuje jakoś specjalnie za to wieczorem jak się tylko połoze to świruje ile wlezie. Czasem się przebudzi jak coś robię w ciągu dnia i muszę wtedy usiąść i śmieje się ze jej nogi zdretwialy i musi rozprostowac i wtedy wypycha je pod same żebra a jak naciskam żeby zabrała to jeszcze potrafi kopniaka sprzedac ;-) za to jak leżę teraz non stop to cały dzień wariuje. Podłączyli mnie do ktg to przez cały zapis kopała w te słuchawki i jeden wielki huk był zamiast słuchania serduszka.

Polecam też aptekę internetową DOZ. Dużo produktów jej tańszych i odbiór w aptece jest za darmo więc nie płaci się przesyłki. Ja np zamawiając krem przeciw rozstępom zaoszczędziłam 10zł na jednej tubie!!

reklama
Ja tez slabo czuje ruchy, czasami cos wiecej pod wieczor, ale tak w dzien to prawie w ogole. Mam nadzieje, ze takie spokojne bedzie tez po urodzeniu, bo jak sie trafi taki egzemplarz jak Julcia, to dlugo nie pociagniemy z mezem;)

Cyntia ja teraz BMI mam 24.2 :) Też mi to nie leży ale co mam poradzić? Mój mąż nie wcina mi takich uwag bo jak w pewnym momencie ważyłam 56kg to już marudził że źle wyglądam a mi się własnie podobają szczupłe kobiety i sama do tego dążę (mam zboczenie że obczajam laski na ulicy ale to inna sprawa - potem dyskutuję o takiej babeczce z mężem:D). Nie miałam osobiście problemów z odżywianiem ale jestem wyczulona na punkcie wyglądu i patrzę z niesmakiem np. na nastolatki bardzo otyłe - nie lubię patrzeć na zaniedbanych ludzi:) Tak już mam że mnie to drażni:)

Madziorrek bierz dodatkowo jakiś suplement wapnia - w witaminkach dla ciężarnych go mało a ja w ciąży z młodym ukruszyłam dolną szóstkę na rodzynce w czekoladzie (2/3 ubytku):-) Ciąża wyciąga z nas wszystko i to są skutki:)

Cholera zbiłam młodemu jego miseczkę w spidermana i był płacz:D Jutro mnie czeka chodzenie i szukanie zamiennika. Oczywiście już jestem na jego czarnej liście i zapowiedział że nie będzie jeść:-)

Ja używam też tych z Biedronki. Słabo się trzymają, ale są przyjazne dla niuni. Niestety po wielu wkładkach i podpaskach mam problemy ze swoją niunią - pieczenie, odparzenia, swędzenie. Najgorzej po Alwaysach i Belli :( Ostatnio kupiłam wkładki Naturelli i na drugi dzień czułam już pieczenie - a z podpaskami nie miałam problemu, chyba że coś zmienili....

Ja mam łożysko na przedniej ścianie a czuję ruchy bardzo wyraźnie i już od 18 tygodnia. Oczywiście nie przez cały czas - mały też musi kiedyś spać :happy:

Zamówiłam leżaczek bujaczek czerwony z tiny love ten rozkładany na kołyskę. Miałam zamawiać dopiero w przyszłym miesiącu ale w smyku zrobili obniżkę o 25% i się skusiłam. Kurcze już jestem spłukana w tym miesiącu przez tą wyprawkę :baffled: Ale za to na sierpień mi nie wiele zostało do kupienia, jeszcze tylko kosmetyki, art. higieniczne, jakieś butelki, materac do łóżeczka i będzie wsio.

Wysłałam właśnie męża do ciastkarni po coś słodkiego bo mnie nosiło na jakieś ciacho :-) To tak a propos wagi i jedzenia :-D

reklama
Ja mam łożysko na przedniej ścianie a czuję ruchy bardzo wyraźnie i już od 18 tygodnia. Oczywiście nie przez cały czas - mały też musi kiedyś spać :happy:

Zamówiłam leżaczek bujaczek czerwony z tiny love ten rozkładany na kołyskę. Miałam zamawiać dopiero w przyszłym miesiącu ale w smyku zrobili obniżkę o 25% i się skusiłam. Kurcze już jestem spłukana w tym miesiącu przez tą wyprawkę :baffled: Ale za to na sierpień mi nie wiele zostało do kupienia, jeszcze tylko kosmetyki, art. higieniczne, jakieś butelki, materac do łóżeczka i będzie wsio.

Wysłałam właśnie męża do ciastkarni po coś słodkiego bo mnie nosiło na jakieś ciacho :-) To tak a propos wagi i jedzenia :-D

Ja też chce kupić właśnie na allegro oglądałam za 340 zł z wysyłką.
No to ciekawa jestem jaką promocję mają w smyku,zaraz zobaczę ;)
Ja chciałam niebieski albo ten brązowy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry