Madziorek nie martw się ja w ciągu dnia też nie czuje jakoś specjalnie za to wieczorem jak się tylko połoze to świruje ile wlezie. Czasem się przebudzi jak coś robię w ciągu dnia i muszę wtedy usiąść i śmieje się ze jej nogi zdretwialy i musi rozprostowac i wtedy wypycha je pod same żebra a jak naciskam żeby zabrała to jeszcze potrafi kopniaka sprzedac ;-) za to jak leżę teraz non stop to cały dzień wariuje. Podłączyli mnie do ktg to przez cały zapis kopała w te słuchawki i jeden wielki huk był zamiast słuchania serduszka.
Polecam też aptekę internetową DOZ. Dużo produktów jej tańszych i odbiór w aptece jest za darmo więc nie płaci się przesyłki. Ja np zamawiając krem przeciw rozstępom zaoszczędziłam 10zł na jednej tubie!!
Polecam też aptekę internetową DOZ. Dużo produktów jej tańszych i odbiór w aptece jest za darmo więc nie płaci się przesyłki. Ja np zamawiając krem przeciw rozstępom zaoszczędziłam 10zł na jednej tubie!!

Ale za to na sierpień mi nie wiele zostało do kupienia, jeszcze tylko kosmetyki, art. higieniczne, jakieś butelki, materac do łóżeczka i będzie wsio.