reklama

Październik 2014

reklama
chcialabym dzisiaj zamowic kilka rzeczy na gemini dlatego wole was zapytac o pewne rzeczy

mam juz
-bepanthen
-zestaw do obcinania paznokci
-sol fizjologiczna

Mam kupione wczesniej majtki poporodowe,takie siateczkowe wielorazowe,czy potrzebne mi jednorazowe czy wystarcza mi te cojuz mam kupione wielorazowe

Ja mam 3 szt wielorazowych(sa okropne:-) ale szwagierce zostały to dał) kupiłam sobie wielorazowe 2 szt.i wezme zwykłe jeszcze.
babina jak masz te z siateczki to chyba bez sensu te jednorazówki kupowac,one sa okropne

Mroczko koc to i ja musze grubszy kupic ale nic mi sie nie podoba

Jednak chyba zostanę przy bawełnianych ...majciochach :-) a jak z porodem idzie z wami wasz partner ? MOj niechce na początku było mi przykro ale gdy przemyslalam niech niewidzi tego wszystko bede sama ... I powiem wam ze boje sie strasznie juz tAka jestem zawsze myśle do przodu a co bedzie ? A jak bedzie ? Czy bedzie bolec czy wytrzymam ...... Itd kupiłam sobie piłkę i ćwiczę na niej codziennie przygotowuje dno macicy tak mi pow położna

Miałam siateczkowe i fajnie się dopasowują i trzymają podkład:)
Laktator kupię ale ręczny bo zaraz po porodzie będę na weekendy w szkole po 12h i będę musiała odciągać a nie chcę też żeby w toalecie coś bzyczało bo niektóre elektryczne chodzą jak kombajn:D Zresztą będę musiała mleczko dla młodej też zostawiać ale używać zamierzam go tylko właśnie jak będzie potrzeba:)

wawka
SabSimplex można zamawiać na aptece czeskiej internetowej i mają wsyłkę do Polski:)

Mi z kocyków podoba się taki kocyk/kołderka Minky:) Jest z lekkim ociepleniem więc będziemy jej używać zamiast kołderki:)

Obudziłam się skopana i mnie chyba dopadł ból kości - w biodrze coś mi strzyknęło i w ogóle boli mnie kość łonowa i kręgosłup do tego:( A poza tym wszystkie bebechy i mam 14kg+:D

Idę robić obiadek...

Dziewczyny jakie macie objawy przy zgadze?

Ja jeszcze nie mam majtek,i muszę kupić właśnie,tylko się zastanawiam czy te jednorazowe czy wielorazowe lepiej.

Ja chyba będę z mężem rodzić,o ile w pracy nie będzie ;)

reklama
mroczko: ze mną był m na poprzednim porodzie i gdyby nie o to by była masakra. Był ogromnym wsparciem. Położne wychodzą w trakcie porodu, wraca co 15 minut w tej początkowej fazie porodu więc lepiej mieć kogoś ze sobą. Mnie m próbował pocieszać, zagadywał, pomagał przy wychodzeniu z wanny. No i zrobił od razu zdjęcie malutkiej na moim brzuchu po urodzeniu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry