reklama

Październik 2014

Cyntia, to zwroc uwagę żeby gondole było za co złapać, bo nie wszystkie można nosic za budkę a obejmować całą szerokość trudno ci będzie
A może zamowosz lozeczko bez lakieru i pomalujesz bejca w dowolnym kolorze?

reklama
Rjoanka - z bejcowaniem może być u nas ciężko. Za dzieciaka wyladowalam w szpitalu, gdy moja mama bejcowala lampę i nie wiem czy nie zareagowalabym podobnie, gdyby P. bejcowal.
Ale fajnie by wyglądała szara bejca! Ty to masz pomysł! Pomecze dziś męża :)

Słuchajcie było dziś u mnie 3 kurierów, dwóch normalnych a jeden nie do końca.... Dzwoni do mnie wcześniej i pyta czy mogę wyjść z bloku do drogi głównej to on nie musiałby zajeżdżać pod blok....?!?! :laugh2::oo::-D Dobry nie? Dodam tylko że miał do dostarczenia nie całkiem lekki materac do łóżeczka i trochę zamówionych ciuszków... Już go miałam zapytać czy jak po drodze zacznę rodzić to czy odwiezie mnie do szpitala ale się powstrzymałam :-D

My już po wizycie,wszystko ok,nie grozi nam przedwczesny poród.
Wymaz będę miała na kolejnej wizycie w wrześniu.
Mały waży 2000g,jest niesamowicie aktywny :) Ginekolog dał mi już skierowanie do szpitala gdyby coś się działo.

Czarna;-)
Moja szwagierka jak była w ciazy to zamowiła łozeczko a kurier dzwoni o 19 czy ona moze wyjechac pod sklep(3km od domu)bo on czasu nie ma;-) cholera a za co mu sie płaci??

czarna/domka - ale się uśmiałam:-D

Swoją drogą kiedyś, jak jeszcze nie wiedziałam, że kurier cięższego sprzętu nie dostarcza do domu, tylko pod blok to zamówiłam lodówkę 184 cm wysokości:-D. O matko, ale miałam stresa bo sama w domu byłam, ale na szczęście udało mi się poprosić dwóch fachowców którzy już skończyli u mnie roboty, ale byli u kogoś innego na osiedlu w mieszkaniu. Gdyby nie oni to miałabym gigantyczny problem:cool:.

Ja już wróciłam z wypadu, zaczęło niestety padać... Ale i tak fajnie było. Zachaczyłyśmy też o parę sklepów więc kupiłm pampersy, podkłady i wkładki laktacyjne... Mi już tylko parę drobiazgów zostało do odkupienia typu sól fizjologiczna i gaźniki, jednorazowe zamówienie z apteki jak za tydzień pieniążki wpłyną na konto, no i termometr. Reszta już jest :D

Teraz się wietrzę na balkonie, fajny ten deszczyk...

Załączniki

• 1407759764292.jpg
    1407759764292.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 77
  • 1407759840999.jpg
    1407759840999.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć