Mizzah - spacerówkę jak najbardziej można zakładać w obu kierunkach, ale adapterów do maxi cosi na pewno nie ma. Ja kupiłam po prostu cały komplet więc w tym ten fotelik z zestawu. No koła też mnie zastanawiają czy dadzą radę, ale wiesz ciężko znaleźć ideał wózka. Ja po prostu po przeanalizowaniu plusów i minusów doszłam do wniosku że zimy są teraz na tyle krótkie że wolę w razie czego się "pomęczyć" przez miesiąc czy dwa czy nawet rzadziej wychodzić niż nosić cały rok ciężki wózek.
Kurcze, niedawno zjadłam śniadanie a znów jestem głodna. Idę pooglądać co tam w lodówce ciekawego ;-)
Mizzah a jeszcze odnośnie wózków Bugaboo to koleżanka ma nówkę od siostry ze Stanów i ogólnie to bardzo sobie chwali. Mówiła tylko że minusem była gondola bo nie miała regulowanego oparcia i jej mały dość szybko nie chciał już w niej leżeć bo nic nie widział. Także po 3 czy 4 miesiącach musiała przesiąść się już na spacerówkę. Ale używa jej do teraz (dziecko ma jakieś 15 m-cy) i mówi właśnie że jest bardzo lekki. Chociaż zdarzało jej się że na spacerze jakieś koło jej się przebiło niestety.
Kurcze, niedawno zjadłam śniadanie a znów jestem głodna. Idę pooglądać co tam w lodówce ciekawego ;-)
Mizzah a jeszcze odnośnie wózków Bugaboo to koleżanka ma nówkę od siostry ze Stanów i ogólnie to bardzo sobie chwali. Mówiła tylko że minusem była gondola bo nie miała regulowanego oparcia i jej mały dość szybko nie chciał już w niej leżeć bo nic nie widział. Także po 3 czy 4 miesiącach musiała przesiąść się już na spacerówkę. Ale używa jej do teraz (dziecko ma jakieś 15 m-cy) i mówi właśnie że jest bardzo lekki. Chociaż zdarzało jej się że na spacerze jakieś koło jej się przebiło niestety.
Ostatnia edycja:

. Teraz śpię przy niemalże zamkniętym oknie spocona jak mysza, ale co zrobić
Niecałe 3 tyg więcej ciąży niż ja