pscółka i spółka
Fanka BB :)
agniecha - fajnie, że znasz termin. Mi by pasowało w tygodniu rodzić jak niania jest w mieście
gosiak - ja od początku mam obawy jak to będzie
. Zakładałam, że Szymek będzie do czasu porodu nieco bardziej kumaty, a on ani be, ani me, no i jeszcze bunt dwulatka mu się zaczął
.
garmelka - szczerze? nie będziesz M zauważała, w bólu świat się bardzo kurczy, tak de facto zamykasz się w sobie i skupiasz na tym co mówi położna, reszta nie istnieje.
wawka - chlebek Pro Body jest dostępny w całym kraju. Widziałam, że Alma internetowa ma w ofercie, może inne sklepy też

gosiak - ja od początku mam obawy jak to będzie
. Zakładałam, że Szymek będzie do czasu porodu nieco bardziej kumaty, a on ani be, ani me, no i jeszcze bunt dwulatka mu się zaczął
.garmelka - szczerze? nie będziesz M zauważała, w bólu świat się bardzo kurczy, tak de facto zamykasz się w sobie i skupiasz na tym co mówi położna, reszta nie istnieje.
wawka - chlebek Pro Body jest dostępny w całym kraju. Widziałam, że Alma internetowa ma w ofercie, może inne sklepy też

A jeszcze mam zamiar poukładać ubranka w szafach i jakimś cudem pomalować pazurki u stóp