reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

reklama
Czarna gratulacje...no to woreczek październikowy otworzony na dobre. Ciekawe która następna:)

Mam takie pytanko odnośnie tych kłuć w pochwie. Z czego to się bierze. Dzieciaczki sa niżej i kluje, czy to może jakieś skurcze pochwy. Bo dziś to normalnie nogi zaciskam tak mnie boli a nie wiem co te boleści znaczą.

Ja już odstawiłam wszelkie tabletki, luteine, witaminy, magnez. Jedynie co to mi ginka żelazo kazała brać. Jeszcze nie kupilam, skleroza. A na co konkretnie to żelazo jest?

babina ja biore żelazo, bo mam anemie :p, te kłócia to w sumie nie wiem.... mnie kłuje jak mi się brzuch stawia i tak sobie myślę że to może objaw powstawania rozwarcia? nie mam pojecia:p

Podbijam pytanie BABINY- z żelazem, ja wogole nie brałam...
Mój gin to wogole nawet nie pyta czy biore jakieś witaminy czy nie... Sama sobie przepisuje tabletki wg uznania :)

Czarna gratulacje...no to woreczek październikowy otworzony na dobre. Ciekawe która następna:)

Mam takie pytanko odnośnie tych kłuć w pochwie. Z czego to się bierze. Dzieciaczki sa niżej i kluje, czy to może jakieś skurcze pochwy. Bo dziś to normalnie nogi zaciskam tak mnie boli a nie wiem co te boleści znaczą.

Ja już odstawiłam wszelkie tabletki, luteine, witaminy, magnez. Jedynie co to mi ginka żelazo kazała brać. Jeszcze nie kupilam, skleroza. A na co konkretnie to żelazo jest? .

Babina zelazo na anemie. I w razie gdybys stracila duzo krwi w czasie porodu bedziesz zabezpieczona troszke z zelazem.

Dziewczyny ktore mialy cc w ogolnym. Jak sie czulyscie po wy I maluszek? Mialyscie jakies problemy czy wszystko bylo ok?

reklama
Mahdalenka ja podobno szalalam po wybudzeniu na operacyjnej. Dostalam leki na udpokojnie i musieli wpuscic do mnie mame, zeby mnie powstrzymala przed wstawaniem. Nic nie pamietam :) bylam strasznie zacpana, ale mialam wrazenie, ze ogolnie bylo zw mna lepiej niz z tymi po zzo. Mloda nie miala zadnych problemow. Zaczelam karmic po 2 dniach, bo jednak leki powazniejsze. Z laktacja tez nie bylo najnniejszego problemu.

Do góry