reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

Czarna szczęście w nieszczęściu,dobrze ze sama sie w ta wanienke wpakowalas.

Mam nadzieje ze jak święta się skończą to bede mieć dosc motywacji i chęci żeby się wziąść za siebie.
Dziś znalazłam album ze zdjęciami,otworzylam i zamknęłam bo nie chciałam patrzeć jaka byłam kiedyś laseczka,a teraz szkoda gadać

reklama
Katinka cholernie mi przykro. Wiem ze w takich sytuacjach słowa na wiele się nie zdadzą. Może jednak jest jeszcze nadzieja, co? Niemniej jaką drogę obierzesz masz moje wsparcie. Pamiętaj rob tak zebyscie Ty i Maly byli szczęśliwi. Teraz Ty masz jego a On Ciebie. Po cichu liczę, że Twój facet się ogarnie i przejrzy na oczy...jeśli jednak coś by poszło nie tak pamiętaj, że ma zasrany obowiązek dokładać się do utrzymania dziecka.

Oglądała któraś polski film bejbi blues? ? Jestem właśnie po i jestem wstrząśnięta. Wogole strasznie jesyem przeczulona na takie tematy odkąd sama mam dzidziusua.

No to co z tym mlekiem?? Kiedy mozna uznac ze dziecko przyjelo i nic się dziac nie powinno? Od 2 tyg daje enfamil. Pytam majac na mysli te alergię

Mizzah: mi mówiła lekarka, że jak wyeliminujemy alergen z mleka matki to do 10-14 dni oczyszcza się organizm dziecka z alergenów. To może to się także przekłada na podawane mm? Ale jak dwa tygodnie nic się nie dzieje, to chyba ok.

Mizah- ja nie wiem z tym mlekiem... Ale cos mi świta ze lekarz mi mówił około 5 dni ale głowy se nie dam uciąć...

Babina/ a jak tam napierdzielalaś Chodke to ile razy w tygodniu? Tylko nie mow ze jak Czarna codziennie...??

Czarna/ dawaj mnie tu na maila swoje zdjecie w bikini to sie moze zmotywuje ;)

Katinka- ma łajza jedna płacić na Krystianka!!! Choćby skały srały, to tak jak piszą dziewczyny to jego obowiązek!!! A Ty masz teraz innego faceta nr jeden wiec głowa do gory, tyłek ściśnięty i cyce do przodu! Ja tez z tobą jestem!!!

Sunovia- podziwiam z tymi piernikami... Ja machnę jakieś ciasto raz dwa w święta i wezme w gości- wigilia u moich rodzicow a Boże narodzenie u teściów.

Wkoncu mi prąd włączyli po 2 godzinach!!!!!!

Katinka: wytyczne jakie dostałam ze szpitala:

ściągnięty pokarm przechowujemy: w temp pokojowej 8h; w lodówce do 2 dni; w zamrażalniku (-10 st. celc) 2 tyg; w zamrażarce (-18 st.celc) do 6 miesięcy.

Uff, ostatnia partia pierników ;-) Chyba z 200 mi wyszło.
garmelka, my też święta spędzamy poza domem, ale to taka radość dla dziecka, że się bawimy w różne takie ;-)

Ja niecierpie takich ćwiczeń. Lubię aktywność fizyczną, ale taką, gdzie nie myślę o tym, że ćwiczę tylko się po prostu dobrze bawię. Odłożyłam już kasę do Szczyta na brzuch, ale tak sobie myślę, że może jednak wzielabym się za siebie, a te pieniądze jakoś inaczej rozdysponowala ...

Odłożyć kasę do Szczyta a zapisać sie do niego to drugie... :) ktos tam znajomy chciał to termin za półtora roku miał podobno :/

E laski ! Zamawiam prezenty przez Allegro pomocy :
Co dla teściowej, teścia i szwagra?
I dla dzieci... Dziewczynka 5 letnia i dwóch chłopców 11 i 6

reklama
Do góry