reklama
renisus
Fanka BB :)
Magda mnie bolalo przez pierwsze 3 razy, za rada dziewczyn zakupilismy zel durexa i jest lepiej. Swoja droga, ja tez miala kleszcze a wlasciwie probe w uzyciu i mnie pozszywali. Przy kolejnyn porodzie mam zamiar zastrzec ze nie zgadzam sie na zadne kleszcze. Tutaj tez krzyczalam ze nie a mimo wszystko je uzyli, a i tak na koniec byla cesarka. Tak wiec bylam szyta tu i tu.
Katinka jak wysportowany to moze jakis karnet na silownie albo basen?
Gosiak, mojej siostry dzieciaki mialy mleko na recepte od GP. Jak Cie cos niepokoji to moze zadzwon do healt visitor. Z innej beczki, ja ostatnio dostalam recepte na Oliatum do kapieli i smarowania i byla w szoku ze tak mozna
Garmelka ja zawsze mowilam ze po ciazy zmniejsze sobie cycorki
albo usztywnie.
Moja po trzecz przespanych nocach, dzisiaj sie w nocy wybudzila. Co prawda na jedno karmienie tylko ale miala ochote na zabawe i godzine zajelo mi jej ponowne wyciszenie i uspanie.
Tak ladnie bawi sie na macie, ze moge dom sprzatac bez problemu.
Katinka jak wysportowany to moze jakis karnet na silownie albo basen?
Gosiak, mojej siostry dzieciaki mialy mleko na recepte od GP. Jak Cie cos niepokoji to moze zadzwon do healt visitor. Z innej beczki, ja ostatnio dostalam recepte na Oliatum do kapieli i smarowania i byla w szoku ze tak mozna
Garmelka ja zawsze mowilam ze po ciazy zmniejsze sobie cycorki
Moja po trzecz przespanych nocach, dzisiaj sie w nocy wybudzila. Co prawda na jedno karmienie tylko ale miala ochote na zabawe i godzine zajelo mi jej ponowne wyciszenie i uspanie.
Tak ladnie bawi sie na macie, ze moge dom sprzatac bez problemu.
sunovia
garmelka, jak ci się chce wyciągać odkurzacz do dwóch małych glutkow, to oczywiście możesz ;-)
Szczotki nie miałam, ale dużo dobrego słyszałam i przymierzam się do zakupu. W sumie bardziej dla Marceli, bo nie pozwala sobie włosów czesac, a splatane ma bardzo.
Sterylizować nie trzeba, zwłaszcza już na tym etapie. Oczywiście jak się lubisz tak bawić, to możesz, ale dziecku o tak nie jesteś w stanie zapewnić całkowitej sterylnosci. I dobrze.
Smoczki wymieniam razem z butelkami. Chociaż Indze już wymieniałam, bo go przebiłam w czasie mycia. Stracha miałam, bo byłam sama z dziewczynami, a Inga miała chwilę potem jeść. Już myślałam, ze nas czeka wyprawa do Tesco (smoczki tt jakoś ciężko kupić), na szczęście okazało się, ze mam drugi.
Szczotki nie miałam, ale dużo dobrego słyszałam i przymierzam się do zakupu. W sumie bardziej dla Marceli, bo nie pozwala sobie włosów czesac, a splatane ma bardzo.
Sterylizować nie trzeba, zwłaszcza już na tym etapie. Oczywiście jak się lubisz tak bawić, to możesz, ale dziecku o tak nie jesteś w stanie zapewnić całkowitej sterylnosci. I dobrze.
Smoczki wymieniam razem z butelkami. Chociaż Indze już wymieniałam, bo go przebiłam w czasie mycia. Stracha miałam, bo byłam sama z dziewczynami, a Inga miała chwilę potem jeść. Już myślałam, ze nas czeka wyprawa do Tesco (smoczki tt jakoś ciężko kupić), na szczęście okazało się, ze mam drugi.
sunovia
U mnie mata też jest swietną niania, ale niestety i tak nie mogę odejść zbyt daleko. Boję się, ze Marceli coś głupiego przyjdzie do głowy.
Wczoraj wyszłam tylko umyć butelkę. Zajrzałam do nich w trakcie, Inga leżała na macie, a Marcelina stukala ja piłka po głowie (na szczęście lekko) i mówiła "główka, główka" ...
Wczoraj wyszłam tylko umyć butelkę. Zajrzałam do nich w trakcie, Inga leżała na macie, a Marcelina stukala ja piłka po głowie (na szczęście lekko) i mówiła "główka, główka" ...
No to tez sobie chyba odpuszczę
w każdym razie nie bede sie przejmować gdyby taka sytuacja z prądem sie powtórzyła 
A teraz Czarna i Madzia wy macie leżaczki z Tiny Love - czy wasze dzieci sie tam mieszczą? Bo moja juz ma troche skrępowane nóżki
wszyscy mówią ze bardzo długa jest... Ja ja położyłam na poduszkę 70x80 to prawie cała zajęła :/ szok. Próbowałam ja zmierzyć metrowka ale sie nie da bo ona sie wierci a to takie sztywne boje sie żeby jej gdzies skorki nie przeciąć.
Sunovia- moja kuzynka mi mowila ze jej 3 letnia córka tez nienawidziła sie czesać a odkąd ma ta szczotkę to sama to robi z wielka ochota
A ze moja kudłata na maksa to nie wykluczam ze jeszcze troche i sie przyda.
Co robicie na obiad?
Ja zupkę kalafiorowa i leczo
Katinka- super parka z Was!!
Renisus- ja pitole kobito nie wiedziałam ze tak Cie składali?
bidulko jak po wojnie... Dzidzius bedzie Ci wdzięczny 
A teraz Czarna i Madzia wy macie leżaczki z Tiny Love - czy wasze dzieci sie tam mieszczą? Bo moja juz ma troche skrępowane nóżki
Sunovia- moja kuzynka mi mowila ze jej 3 letnia córka tez nienawidziła sie czesać a odkąd ma ta szczotkę to sama to robi z wielka ochota
A ze moja kudłata na maksa to nie wykluczam ze jeszcze troche i sie przyda.
Co robicie na obiad?
Ja zupkę kalafiorowa i leczo
Katinka- super parka z Was!!
Renisus- ja pitole kobito nie wiedziałam ze tak Cie składali?
Ostatnia edycja:
renisus - HV widziala te kupki...tzn powiedzmy widziaal bo nawet nie raczyla sie przyjrzec .... idziemy do GP 22.12 wiec wtedy wypytam o wszystko. Z jednej strony nie chce wprowadzac mleka bezlaktozowaego jesli nie laktoza jest problemem... no nic czekamy do poniedzialku
Mizzah
Buhahaha wybacz Garmelka ale uśmiałam się na glos z tym Kaliszem!!!!!
Jaka ona włochata
moja to łysolina się robi.
Mowisz o rocket naperze??????
Ja to smoczki będę wymieniać , nie miałam pojęcia ze butelki też hmmm no nie wiem.
Tangle teezer mam jest spoko ale szału nie ma.
Gosiak - ale nietolerancja laktozy tez jest przejściowa!
Wycofano popularny lek przeciwgorączkowy dla dzieci - Wiadomości - WP.PL
Mowisz o rocket naperze??????
Ja to smoczki będę wymieniać , nie miałam pojęcia ze butelki też hmmm no nie wiem.
Tangle teezer mam jest spoko ale szału nie ma.
Gosiak - ale nietolerancja laktozy tez jest przejściowa!
Wycofano popularny lek przeciwgorączkowy dla dzieci - Wiadomości - WP.PL
Ostatnia edycja:
katinka84
No GARMELKA trafiły nam się dzieciaczki tego samego dnia.
To link na płyn
BAIŁY JELEŃ balsam do mycia butelek i smoczków 1l (4889109963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co z pieluchami, co ile zmienianie jak jest tylko siku?
To link na płyn
BAIŁY JELEŃ balsam do mycia butelek i smoczków 1l (4889109963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co z pieluchami, co ile zmienianie jak jest tylko siku?
Ostatnia edycja:
reklama
Załączniki
Podziel się: