Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Niemczech (bawaria) straszna powódź u nas [emoji20] [emoji20]Hej ,
Agnieszka jaka powódź?
Ja na nogach od 6, mała wstała i jeszcze spać nie idzie,choć jej pora.
Za to od rana chłop mnie zaciągnął do pomocy w ogarbaianiu lodówki i zaraz przywiezie truskawki do mrożenia
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja patrzę od miesiąca i się zdecydować nie możemy... Ale max do końca lipca chcemy coś mieć w domku. Różnie to bywaMy byliśmy dzis wozki ogladac i kurde jest taki wybór, na co zwrocic uwage? O co pytac?
Ja byłam początkiem kwietnia i na dzień dobry powiedział że zapalenie dziąseł. Pozniej mu powiedziałam że jestem w ciąży i powiedział że to już wie dlaczego. Podobno w ciąży jest się skłonn. I powiedział ciążowe zapalenie dziąseł. Higiena, czyli skaling i elmex zel.Powiedzcie, czy któraś ma problem z dziąsłami?? mnie od początku drugiego trymestru zaczęły strasznie puchnąć, podczas mycia krew leci wręcz strumieniami... Stosuję pastę meridol przeznaczoną na tego typu dolegliwości i również płyn do płukania ust z tej samej serii ale nie przynosi to żadnych efektów. Z dostępnych w aptece preparatów stosowałam Dentosept Fast - spray na dziąsła, który można stosować w ciąży, ale też marny efekt.. chyba jednak czeka mnie wizyta u dentysty..