reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Aga do Pl na urlop przyjezdzacie?:)
My taakie plany mielismy na te wakacje!
ale nareszcie ciąża i dlugo wyczekiwane dziecko bardziej mnie cieszy niz mielibysmy jechac i cos zwiedzać:)
Tylko nad morze tyłki ruszymy ale to niedaleko.

Tak!!! W końcu [emoji1] [emoji1]
Do rodziny męża staramy się jechać 3 razy w roku, (moja cała jest tutaj na miejscu) ale jak teraz w lipcu pojedziemy to nie wiem kiedy będzie następny raz... Z maluszkiem trochę ciężko :(

A urlop wybraliśmy w bardzo cichym miejscu w górach.
Śliczny nowy hotel i dla dzieci dużo atrakcji ... No i oczywiście jeziorko :)
Więc odpocząć można :)

podpowiedzcie jak tu wstawia sie zdjęcia jestem na kompie i juz chyba wszystkiego próbowałam

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety nie pomogę bo korzystam z telefonu...

Agnieszka u mnie też tak jest czasami ze mały buszuje pare dni ze mam czasami dość a czasami wsłuchuje sie pare dni czy wszytko ok ostatnio przeczytałam ze dziecko spi ok 20 godzin moze po paru dniach balangi w brzuszku przychodzi czas odpoczynku i snu -przygotowują sie do realnego zycia jako młodzież :D

Swistak dzieki za info,bo nie wiedzialam czy to to samo..ja smakowa zamowilam glukoze na jutro bo za tydz tez ide robic to badanie
A my zawsze do Łeby jezdzimy,pojechalismy tam pierwszy raz jak zaczelismy byc razem i jakos tak jak u siebie Nam tam jest hehe:)
Agnieszka noo to fajnie macie w gorach bylam chyba raz na wycieczce pojechalabym sobie ale to pewnie jak juz maly podrośnie:)

Może mały po prostu zmienił ułożenie, ważne że sa ruchy [emoji6] mi się też marzą góry z jeziorkiem, ach.... [emoji3]

eNortjKzUjIyMjWxNFWyBlwwFZYC2A,,85.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Dobra dziewczyny ja zmykam spac bo juz mi sie buzia nie zamyka .Betka pytam z ciekawości bo oprócz Helu to nigdzie nie byłam nad morzem teraz to chyba bardziej kołobrzeg i rejony cos w tym kierunku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry