Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Marluna. .. kochana tu buscopan jest bez recepty. Kupi się go w każdej aptece. Przy bólach brzucha moja gin powiedziała ze max 3 dziennie .... w pierwszej ciąży kiedy miałam przedwczesne skurcze miałam zalecane 3 x dziennie magnez asmag forte plus 2 x dziennie buscopan
Może zadzwon do jakiejś polskiej gin wyjaśnij sytuacje i zapytaj o zalecenia .... albo jeszcze lepiej jeśli ma.sz rodzinę w Pl może ktoś mógłby ci pomoc... a buscopan wykupić i wysłać?
Tu buscopan jest na recepte przepisali mi go z wielka laska ale sie udalo.
Mam przepisany 3xdziennie tylko w razie ostatecznej potrzeby, szczerze tak mnie na niego uczulali ze boje sie go brac.
Skurcze niestety sie wzmagaja i bez chociaz jednego dziennie sie nie obejdzie zeby nie wiem co, ale tak mnie nastraszyli ze ten buscopan zle wplywa na szyjke i na dzieci ze biore go z ogromnymi wyrzutami sumienia.
Jednak troche sie uspokajam jak czytam ze w Pl lekarze go zapisuja bez wiekszych problemow.
Kurcze kiedys byl fenoterol i mimo jego negatywnych skutkow ubocznych na matke dzis chetnie bym po niego siegnela ale niestety nie ma ho juz na rynku.
![]()