reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pazdziernik 2016

Dobry :-) ludzie jaki ja dziś dzień mam senny...wstałam o 10:30( spałam z kilkoma przerwami od 2 ) i po zakupach tak się położyłam ok 12:30 i się teraz obudziłam??!!!! No kosmos jakiś....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam, że z psami mieszkającymi w domu też niezle numery. Mój potrafił podejść do blatu w kuchni i bez problemu ściągnąć szynkę albo przechodził obok stołu jak gdyby nigdy nic, niby nawet nie patrzy a tu nagle za kawałek jedzenia i ucieka. Jednak w zimę było mu za gorąco i sam się wyprowadził na podwórko i teraz pozwalamy mu wejść raz czy dwa dziennie na głaskanie albo jak jest bardzo gorąco to spać w dzień z przedpokoju;) Ale cwaniak niezły, bo jak coś ukradnie to siada na tym i udaje, że nic nie wziął.

Tekila może pogoda i ciśnienia na dworzu jakoś Ci nie podpasowaly dziś? Czyżby jakieś zakupy dla Maleństwa?:)
Ja też dziś byłam na zakupach, w końcu wybrałam model wózka tylko jeszcze zostało wybrać kolor. Tylko jak już wróciłam to jestem tak zmęczona i brzuch mi często twardnieje, że jednak powracam do leżenia.

Dzidzia sama nie wiem skąd taka chęć na spanie :-) no ale widać czasami muszę odespać te 6 miesięcy bezsennych nocy :-)
Zakupy dla Maleństwa nadchodzą ostatnio głównie poczta :-) dziś właśnie przyszedł ręcznik taki w kształcie rombu z kapturem na główkę, trzy prześcieradła do łóżeczka i Frida do noska

Te zwierzaki to cwane sa,złodziejaszki:D
Wiecznie nienazarte te moje koty
Tekila ja dzis tez jestem strasznie senna leze wlasnie,ostatnio kolezanki pozjezdzaly do pl na urlop wszystkie naraz i musialam sie spotkac troche poplotkowac a dzis bym najlepiej zamknela sie sama w domu w ciszy:) spokoju mi sie chce i odpoczynku

Ach jak się pysznie najadłam :-) tata wczoraj złowił pyszne karpie i dziś mi przyniósł :-) do tego zrobił mi soczek z owoców :-) :-) achhh :-) :-) :-)

Dziewczyny, ale u nas zimno. Słuchajcie z 12 stopni normalnie prawdziwa jesien. Jutro planuje zrobić listę rzeczy które trzeba kupić. Zasugeruje wszystkim, że jak chcą coś kupić to lepiej z listy ;p bo ja to lubie wszystko po swojemu

No i dobrze Wiktorka,ja juz mam wiekszosc ale jeszcze kilka rzeczy trzeba.kupic wiec gdyby.ktos mnie spytal wole powiedziec niz ma kupic mi cos niepotrzebnego:)
Ja tak jak wczesniej otwieralam okna to teraz wszystkie zamykam a wieczorem zwlaszcza brr

reklama
Mi akurat brakuje wszystkiego dla siebie i kosmetyków :-) Ale myślę, że ja jeszcze mam trochę czasu na to :-) generalnie chciałabym zacząć segregować ubranka i powoli je prać ale kurczę nie mam motywacji :'(

Do góry