reklama

Pazdziernik 2016

Tekila współczuje, trudna decyzja ja nie wiem czy bym poszła na pogrzeb...

Patrish witaj :)

Betka fajne te litery tez bym chciała dla mojego ale my nawet imienia jeszcze nie wybraliśmy:)

reklama
Hmm no po rozmowie z tatą myślę, że pójdę ale dlatego, że jest to chyba bezcenna możliwość przywrócenia kontaktów z kuzynem i kuzynka... dziś tata z nim (kuzynem) długo gadał i chyba gdzieś zapaliło się światełko w tunelu i chyba chciałabym z tej możliwości skorzystać...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila musisz dokładnie to przemyśleć, czy to nie bedzie zbyt trudne dlaciebie...
Agica my z imieniem tez ostatnio dogadac sie nie mozemy. Jak ja dzis źle sie czuje, wiem że marudze, główkę czuje w pochwie, rączki w pachwinach, ciągle kłucie i ciagniecie, zwariuje.

Ja tez mam dylemat:( jakis czas temu naszego psa zagryzł inny pies w parku a moja córa to widziała zreszta chyba k tym pisałam:( od tego czasu mała ma problemy ze spaniem ma koszmary i nie chce spac sama. Zapisałam ja do psychologa dziecięcego no i pierwsza wizyta w czwartek, psycholog radziżeby ja przygotować na ta wizyte tylko ja nie bardzo wiem jak jej to wytłumaczyć ...

Witajcie, milo posiedzieć wśród przyszłych mam. Wiktorka mam nadzieje ze twoja malutka poczeka jeszcze. Ja będę miała chłopca wiec parę dni na pewno przenoszą w brzuszku przynajmniej tak słyszałam . Tez mnie czasem łapie nieokreślony bliżej skurcz a mały sie wierci i mi pępek wypycha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry