reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziś bez cc. Usg wyszło ok. Niby dzieci ważą ok 2100 ale tydzień temu było 2030 i 1700 także dla mnie określanie wagi w tym tygodniu to jak wróżenie z fusów :/ na zwrócenie uwagi ze coś te wagi noe tak usłyszałam ze +/- 380g. :/
Jutro znów badania i znów na czczo do obchodu czu juz cc czy kolejny dzień. Także musze się przyzwyczaic ze tak to będzie wyglądać teraz.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila oby po pierwsze mogli coś sensownego Tobie powiedzieć a po drugie obyś jednak jeszcze kilka dni wytrzymała o ile to nie zagraża dzieciom :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Betka, Ty zapytaj tych co spadly 15 kg ile przytyly przez ciaze...
Ja przytylam 30 kg i 13 minus mialam zaraz po porodzie. 10 spadlam 2 lata po porodzie bo sie ogarnelam pozno i reszta zostala :(

U mnie np się woda na koniec zatrzymywał teraz widzę jest to samo... w 1 ciąży do 7 miesiąca 4 kg a pozostałe 8 w ostatni trymestr m.. wydaje mi się ze dlatego mi tak szybko spadło ...

Ja w sumie od 20tc zaczęłam przybierać na wadze, jestem w 33tc i mam ok 8,5kg więcej niż przed :-) pewnie jeszcze z 5kg przyjdzie ale myślę, że to zupełnie w normie :-) nie widzę tych kg na ciele poza brzuchem , który w sumie niestety zamiast minimalnej warstwy tłuszczyku ma samą skórę :-\ co jak mi wyjaśniła moja gin jest powodem tego, że mam tak napięta skórę i tak mnie boli jak mały się wypycha bo jeszcze bardziej mi ją naciąga :-\

Właśnie skończyłam odkurzać i uff musiałam się położyć, plecy dały znać no i trochę brzuch ;-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś bez cc. Usg wyszło ok. Niby dzieci ważą ok 2100 ale tydzień temu było 2030 i 1700 także dla mnie określanie wagi w tym tygodniu to jak wróżenie z fusów :/ na zwrócenie uwagi ze coś te wagi noe tak usłyszałam ze +/- 380g. :/
Jutro znów badania i znów na czczo do obchodu czu juz cc czy kolejny dzień. Także musze się przyzwyczaic ze tak to będzie wyglądać teraz.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się Kamila. Wierzę, że wszystko będzie dobrze:)

reklama
Do góry