reklama

Pazdziernik 2016

Tekila ale paróówa!!! Haha niezbyt smacznie to wyglada:p
Ty jedz juz do domu lepiej bo jeszcze zachorujesz od tego psiego jedzenia:D
Ja wrocilam wlasnie z ktg skurcze 15% szalenstwo widzę hehe
Racja ze swoja mama to swoja moja akurat jest taka wyluzowana jak kumpela takze wiem ze bede sie z nia w tych dniach swojsko czuła,czasem drazni bo zagada na amen ale to coo:D

reklama
Racja ja moja mamę bardzo chciałam do pomocy:) tym razem nie przyjedzie ale tesciowa zaproponowała swoją pomoc, podziękowałam ale zaproszę ja za pare miesięcy jak sie juz ogarniemy troche. Jednak mama to mama:)
A ze ja daleko to mi nie grożą niespodziewani goście:)

Tekila wyobrażam sobie ze pierwsze co zrobisz po powrocie do domu to przywitasz sie z lodówka:)

Kurde zastanawiam sie dziewczyny,bo do pt mam l4 do terminu porodu i ogolnie jak do pt nie urodze musze zlozyc wniosek o macierzynski i teraz mysle czy od soboty czy od pn mialabym wpisac..??
wiem bez sensu, bo mi moja gin nie wystawi dalej zwolnienia a nie chce kombinowac i gdzie indziej latac i sie prosic

Wiktoria Twoj organizm sie przygotowuje do porodu:) a skurcze to pewnie masz przepowiadające bo porodowy jak Cie dorwie to nie bedziesz miała watpliwości co to jest:) Juz nie długo kochana ja jak mam kryzys to sobie tłumacze ze jeszcze zatęsknię zeby małego spowrotem "wepchać" choć na pare godzin.

Wiktoria nie przepraszaj po to mamy to forum:) kto Cie lepiej zrozumie niz my:) ja jak mojemu m zaczynam marudzić to widzę ze nic nie rozumie... Szkoda tylko ze jak on ma katar to umiera:)

reklama
Czy może Was też jak chodzicie to boli pęcherz ? Zastanawiam się czy to normalne , wydaje mi się że brzuch mi się też już opuszcza i , że chyba główka córeczki go gniecie jak chodzę. W nocy jak się przebudzę to już najgorzej bo wszystko poniżej pasa mnie boli , pęcherz pachwiny biodra pośladki z 5 min wstaję z łóżka do łazienki . Pytam z tym pęcherze bo mam tak już może od tygodnia i się trochę martwię czy to nie jest coś innego, z drugiej strony nie mam innych objawów np. zapalenia pęcherza .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry