Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja tak czasami mam do tego biegne do wc, a tam nie moge sie wysikac jakby mi korek ktoś tam włożył. Julia, ale ja mam wszystko teraz 
Agica dziekuje
Agica dziekuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beatka a od kiedy jesteś na l4 przecież mamy 270dni musiałabys z moich obliczeń to być od dnia zapłodnienia bo ja mam l4 od 8 lutego i do końca września l4 to wychodzi dopiero 235 dni policz sobieKurde zastanawiam sie dziewczyny,bo do pt mam l4 do terminu porodu i ogolnie jak do pt nie urodze musze zlozyc wniosek o macierzynski i teraz mysle czy od soboty czy od pn mialabym wpisac..??
wiem bez sensu, bo mi moja gin nie wystawi dalej zwolnienia a nie chce kombinowac i gdzie indziej latac i sie prosic
Nie rozumie dlaczego ci nie wystawi? To jAK to jest można tyle dni a ze termin jest do wtedy i co a jak rodzą dwa tygodnie po terminie? To jak dla mnie powinna cie wysłać do szpitala tak bo co nie urodziłas w terminie to przynajmniej szpitalne będzie a nie ze z macierzyńskiego zabierać przecież jeszcze nie urodziłas nie rozumie tej twojej ginekolog a przecież teraz na dwa tygodnie nie BĘDZIESZ szukać innego ginekologa który napewno da dalej l4 jak dla mnie to jakaś paranojaJa jestem od 1 marca jakos na l4 ale ona mi dluzej nie wystawi i musze juz wniosek o macierzynski zlozyc,moja kolezanka z pracy miala to samo,kilka dni przechodzila ciaze i te dni juz miala zabrane z macierzynskiego bo chodzila do tej samej gin co ja niestety..
Jadę do domu :-) ktg ok więc mogę jechać. Muszę iść tylko wcześniej na wizytę do mojej gin :-)
A to jeszcze Wam złącze śniadanko...Ha haZobacz załącznik 774855
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa jakie zwolnienie ze szpitala? Po porodzie, to od razu wskakuje macierzyński. Teraz już nawet nie trzeba o ten pierwszy składać wniosku, tylko jak się chce płatny na rok 80% to się składa chyba do 21 dni po porodzie (chyba, bo nie jestem pewna czy dalej nie do 14).
Tekila fuuuuuj :/ jak sobie pomyślę o śniadaniach w szpitalu, to mnie mierzi...