reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Czesc dziewczyny, witam nowe mamy :-)
Moje mdłości łagodze bananami ale chyba każdy musi swój sposób znaleźć niestety.
Nitka jak też spać nie mogłam ale już mi po mału przechodzi.

Natusia16 - mam dokładnie to samo, na szczęście jeszcze nie mam mdłości :)

Iśka90 tez tyle czekam na wizytę! Z miesiączki wynika, że termin 17.10 :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej,
nie nadążam za Wami, tyle nowych wiadomości codziennie od Was czytam i czuję się jakbym na ulubiony serial patrzyła. :) Cieszę się z wszystkich serduszek, witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie wątpliwe sytuacje. Będzie dobrze!

Ja mam mdłości popołudniowe - rano jestem jak skowronek ale od 14 do 20 nie nadaje się do współżycia publicznego :( nic nie pomaga.
Wczoraj cichaczem wypiłam szklankę coli i miałam popołudnie bez problemów ale wyrzuty sumienia do dziś mnie męczą.
W niedziele przejdziemy granicę, gdzie straciliśmy ostatnią ciążę... potem już z górki.

ściskam Was mocno

MartaDiablaWarta - wszystko będzie dobrze :* trzeba myśleć pozytywnie :).

Kochane mój mąż juz mi dzisiaj wysłał w którym tygodniu juz wiadomo co tam siedzi hahaha :P wiedziałam że nie wytrzyma się się spyta :) wariat ;)

reklama
Dziewczyny, słyszałam serduszko! :-) Opisałam szczegóły już w wątku wizytowym, ale jestem taka szczęśliwa. Mąż też podekscytowany, wszedł ze mną do gabinetu :D Termin mam na 10.10, z usg wychodzi, że to 6 tydzień i 3 dzień.

Marlenka, bardzo się się cieszę razem z Tobą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry