reklama

Pazdziernik 2016

Luckychoice, Marlenka gratuluje.

Nitka ja cierpie na bezsennosc.

Magda dobrze, ze z synkiem wszystko ok. Moj maluch tez urodzil sie w niedotlenieniu. U mnie zle decyzje lekarzy. Dziecko bylo zle ustawione a lekarz chcial je kleszczami wyciagac. Skonczylo sie na cc. Maly dzis jest pod opieka neurologa.

Sojna super, ze juz lepiej u Ciebie. Trzymam mocno kciuki za jutro.

Ruda wg mnie luteina nie ma wplywu na wyniki.

Bylam w pracy i to byla mordega. Zle sie czulam. Powiedzialam szefowej, ze jestem w ciazy. Jutro ide do ginekologa po l4. Dzos mnie bolalo prawe podbrzusze ze az nudnosci mialam. Od 11 marzylam o lozku i odpoczynku

reklama
Marzycielka81 odpoczniesz sobie trochę :) Kurcze ja nie wiem dziewczyny co Jaki czas mi lekarz będzie wypisywal L4 i na ile?
Bo mam podpisana umowę z praca do 31.10 ... I tak się boje, że mogą wypowiedzenie mi dać wcześniej :(

Nevka wypowiedzenia na pewno Ci nie dadzą jesteś pod ochroną,ale podejrzewam że jak urodzisz nie podpiszą z Tobą kolejnej umowy.

Beti39 na pewno tak będzie.
Dziewczyny a jakieś dokumenty się składa na becikowe czy coś? Ja się zupełnie nie znam :( a tu raczej nikt mi w gronie rodziny nie pomoże :(

Marzycielka, dobrze, że będziesz mogła sobie spokojnie odpocząć, skoro źle się czujesz. :) Ja mam w pracy oczy na zapałki i nie mogę się skupić, ale to jest takie raczej normalne i do wytrzymania. :tak:

Ruda, wrzucam obiecane zdjęcia pazurków. :D Ty też się koniecznie pochwal, też wczoraj byłaś?

Nevka, na szczęście mamy jeszcze sporo czasu na ogarnięcie kwestii tych wszystkich formalności ;)

Załączniki

• paznokcie mniejsze 1.jpg
    paznokcie mniejsze 1.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 88
  • paznokcie mniejsze.jpg
    paznokcie mniejsze.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Nevka do becikowego to jeszcze duzo czasu :-) pity za zeszly rok, zaswiadczenie o zarobkach z urzegu

Marzycielka super, opoczniesz sobie

LuckY super kolor co to?
Ja mam zelowe

Załączniki

• 1455829793024.jpg
    1455829793024.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 84

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry