Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To to my juz pojedzeni tylko trzeba teraz spać ale kolega strzelił podczas jedzenia kasztana i teraz brzuszek luźny i jak przewijają chłopak się rozbawił uśmiecha się a mógłby tak w dzień a nie w nocy buziaczki dla Bartusia beatko
Świstak u mnie to samo. Znów od trzech godzin próbuję uśpić,na rękach niby zasypia, jak próbuję odłożyć to wielkie nieszczęście i cała procedura zaczyna się od nowa. Jestem tak zmęczona, że oczy to mi zaraz wypadną
A u mnie chyba zaczyna się poród. Śluzowy zabarwiony krwia mi leci co jakis czas ale skurcze póki co nieregularne. Więc licze i czekam aż będą regularne to pojade na izbe przyjęć.
Zuza powodzenia. Nam znow udalo sie mloda di lozeczka polozyc do 4. Z jedną szybka przerwa na jedzonko. Tylko moja o 5-sie budzi i juz wyspana i wtedy 1.5h wymachiwania nogami i raczkami i dopiero zasypia