Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cieszę się, że nie tylko ją ciągle jestem na głodzie ;-) u mnie to nieważne co,aby buzia się ruszała ;-)
W ogóle brzuch mi już wysadzilo, nie ma mowy o wciągnięciu go ...
Joani ja ostatnio nie mogłam się zapiąć w spodnie robocze... co były na mnie luźne... o nosiłam je na gumkę recepturke ale całe szczęście ze akurat zwolniłam się o 3 w nocy... bo mi się juz słabo robiło...
Sonjabig super, że w domu, ale szkoda, że bez wyniku.
Neilaaa noszenie w tandemie, to raczej na chwilę tylko. Ale inną szmatkę będę miała dla noworodka (cienką i delikatną), a inną dla dwulatki (grubszą i zwartą, a co za tym nośną).
Ann_ myślę, że to cc przed terminem to z wygody najczęściej. Chyba że są jakieś wskazania do szybszego rozwiązania. Ale cc najlepiej jak nie jest na zimno. I da się jak się wstawi do kanału tylko trudniej jest.
Dziękuję za gratulacje
Ja rano już kibelek tulę :/ i mam gastro straszne. Ale co gorsza od wczoraj mi słabo. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży. Masakra... dziś ledwo co nie padłam w pracy :/