reklama

Pazdziernik 2016

Czesc Taka_ja, gratulacjee :)

Ja mam tak, ze jednego dnia jem wszystko i duzo a drugiego ledwo kanapke wepchne :O
a dzisiaj sernik tak chodzi za mna, ze glowa boli :D

reklama
Marzycielka kiepska noc u was
Oby dziś było lepiej

Larka witaj

Sojnabig wyszlas i nie dali wypisu. To bez sensu ten szpital działa. Trudno im kartkę wypisać wychodzącej pacjentce :-/

Taka ja witaj gratuluję ciąży :-)

Nevka na pewno urośnie ci śliczny brzuszek i będziesz wyglądała uroczo. ;-)

Cieszę się, że nie tylko ją ciągle jestem na głodzie ;-) u mnie to nieważne co,aby buzia się ruszała ;-)
W ogóle brzuch mi już wysadzilo, nie ma mowy o wciągnięciu go ...

Joani ja ostatnio nie mogłam się zapiąć w spodnie robocze... co były na mnie luźne... o nosiłam je na gumkę recepturke :P ale całe szczęście ze akurat zwolniłam się o 3 w nocy... bo mi się juz słabo robiło...

Mi tez juz jedne bliźniaki wystarcza! Do tej pory a maja juz prawie 5 lat rozrabiają najbardziej

Bellina gratki dla siostry:)

Bbunbka bliźniaki czasem tez maja bliźniaki wiec chyba nie do końca tak to działa.

Larkaa witaj

Ja tez piłam colę bo nic innego nie pomagało :/

Neilaaa w tym problem ze moja beta robiona ok 4tc nie wskazywała na bliźniaki bo mieściła sie w normach.

Nevka masakra!!! Wez to teraz doczyścić :/

Sojnabig mi tez sie czasem jakaś plamka jeszcze pojawi pomimo ze plamienie po 6 dniach sie skończyło

Taka-ja ja mieszkam w Uk:) w Bham

Nelka Beti mnie tez ssie ale nic do ust nie moge włożyć :( nic mi nie smakuje

Padam na pysk a to dopiero 5 :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Witam nowe mamusie :)

Sonjabig super, że w domu, ale szkoda, że bez wyniku.

Neilaaa noszenie w tandemie, to raczej na chwilę tylko. Ale inną szmatkę będę miała dla noworodka (cienką i delikatną), a inną dla dwulatki (grubszą i zwartą, a co za tym nośną).

Ann_ myślę, że to cc przed terminem to z wygody najczęściej. Chyba że są jakieś wskazania do szybszego rozwiązania. Ale cc najlepiej jak nie jest na zimno. I da się jak się wstawi do kanału :) tylko trudniej jest.

Dziękuję za gratulacje :)

Ja rano już kibelek tulę :/ i mam gastro straszne. Ale co gorsza od wczoraj mi słabo. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży. Masakra... dziś ledwo co nie padłam w pracy :/

Ja mam nadzieję na jedno :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry