Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
W ciazy blizniaczej czulam sie super nic mi nie dolegalo. Zadnych mdlosci zachcianek zmeczenia. A tak wogle to dowiedzialam sie Jan bylam w 3m .dziwilo minie to dlaczego man taki brzuch duzy Jak na 3m.teraz to masakra .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mieli dzisiaj tyyyyyyyle pracy ze dopiero we wtorek mam odebrać... :/Marzycielka kiepska noc u was
Oby dziś było lepiej
Larka witaj
Sojnabig wyszlas i nie dali wypisu. To bez sensu ten szpital działa. Trudno im kartkę wypisać wychodzącej pacjentce :-/
Taka ja witaj gratuluję ciąży :-)
Nevka na pewno urośnie ci śliczny brzuszek i będziesz wyglądała uroczo. ;-)
no ordynator mi powiedział że będą się jeszcze pojawiaćMi tez juz jedne bliźniaki wystarcza! Do tej pory a maja juz prawie 5 lat rozrabiają najbardziej
Bellina gratki dla siostry
Bbunbka bliźniaki czasem tez maja bliźniaki wiec chyba nie do końca tak to działa.
Larkaa witaj
Ja tez piłam colę bo nic innego nie pomagało :/
Neilaaa w tym problem ze moja beta robiona ok 4tc nie wskazywała na bliźniaki bo mieściła sie w normach.
Nevka masakra!!! Wez to teraz doczyścić :/
Sojnabig mi tez sie czasem jakaś plamka jeszcze pojawi pomimo ze plamienie po 6 dniach sie skończyło
Taka-ja ja mieszkam w Ukw Bham
Nelka Beti mnie tez ssie ale nic do ust nie moge włożyćnic mi nie smakuje
Padam na pysk a to dopiero 5 :/
No wyniku dokładnego nie znam bo oni to taaaaaacy wylewni w rozmowach z pacjentem, dowiedziałam się tylko że beta rośnie prawidłowo i widać już zarysowujacy się pęcherzyk na usgHej
Witam nowe mamusie
Sonjabig super, że w domu, ale szkoda, że bez wyniku.
Neilaaa noszenie w tandemie, to raczej na chwilę tylko. Ale inną szmatkę będę miała dla noworodka (cienką i delikatną), a inną dla dwulatki (grubszą i zwartą, a co za tym nośną).
Ann_ myślę, że to cc przed terminem to z wygody najczęściej. Chyba że są jakieś wskazania do szybszego rozwiązania. Ale cc najlepiej jak nie jest na zimno. I da się jak się wstawi do kanałutylko trudniej jest.
Dziękuję za gratulacje
Ja rano już kibelek tulę :/ i mam gastro straszne. Ale co gorsza od wczoraj mi słabo. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży. Masakra... dziś ledwo co nie padłam w pracy :/
Ja mam nadzieję na jedno![]()