• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

Pochwal sie swoimi dzielami Greti:-) K. tez podobaja sie korale, i to bardzo, wiec dalam jej moje drewniane do zabawy. Chodzila w nich cale 3 dni bez przerwy, po czym czwartego dnia stanela na nich zeby lepiej widziec co jest na stole. Jak sie pewnie domyslacie, koraliki nie wytrzymaly:baffled: Dobrze, ze byly tanie:-p

Czy tylko ja mam takiego szkodnika:confused::sorry2: Czy waszym dzieciom tez zdarzylo sie juz cos popsuc:confused:

hehe fajnie to opowiedziałaś:-D a co do tego czy też mamy "szkodników" ach no tak i nie raz mi cos porobił np.juz mam po paru szklankach i talerzach:baffled:bo mam suszarke na dole w szawce zamontowane no i nie trudno do tego sie dostać co juz mam pufa takiego fajnego przystawione co juz nie dojdzie;-)no i wiele innych mam mi rzeczy popsute już nie mówiąc o zabawkach:baffled:

Au mnie wkońcu popadało bo troche tego deszczu było potrzeba:tak:co sie ciesze:-)

reklama
WITAM:-)
Deszczowo deszczowo deszczowo(dobra ok bo sama chciałam)ale ten wiatr nie potrzebny:baffled:
W sobote testuje no chyba że szybciej @ przylezie co juz teraz mówię a siooooooooooo siooooooooooooo;-)

U nas pogoda calkiem przyzwoita wiec jestesmy po porannym spacerku i zakupach. Obiad juz pachnie, Kaja sobie czyta a mama odpoczywa:-p

Akwarelka, Myszunia- bylam w Paryzu zeszlego lata:happy2: Duzo nie zwiedzilam bo do wszystkiego byly kilometrowe kolejki. No ale cos tam udalo mi sie zobaczyc. Najwieksze wrazenie wywarla na mnie Wieza Eiffla i kino kula (la Geode). Polecam. Naprawde warto odstac swoje;-)
W tym roku chcielibysmy wybrac sie cala rodzina w gory. Tylko tych kleszczy wszedzie tyle, ze sama nie wiem czy to dobry pomysl:baffled: Moze chociaz mala zdalo by sie zaszczepic:confused:
Patrysia powodzenia z tym sobotnim testem i nie stresuj sie tak. Wszystko bedzie dobrze:tak:

Pochwal sie swoimi dzielami Greti:-)
Czy tylko ja mam takiego szkodnika:confused::sorry2: Czy waszym dzieciom tez zdarzylo sie juz cos popsuc:confused:
Koralami się nie pochwalę, bo zostały u Nikoli. Dumnie nosi je do przedszkola :-)
Jeżeli chodzi o to, czy "zdarzyło coś się popsuć" moim maluchom, to odpowiadam: tak ja mam szarańczę w domu, co wszystko psuje, wszędzie zagląda, wszędzie się wspina i nic nie szanuje :-D:-D:-D

Greti, :tak: moj maz jest Francuzem i niezly galimatias jezykowy w domu przez to mamy:-D
Mam w Austrii koleżankę, która jest Polką, jej mąż Grekiem, a mieszkają w Austrii, więc jej synowie mówią w trzech językach mieszając wszystko. Z każdego języka po trochu:-D

W sobote testuje no chyba że szybciej @ przylezie co juz teraz mówię a siooooooooooo siooooooooooooo;-)
Oby test wyszedł pozytywny :tak:

Moi dzisiaj byli w mini przedszkolu, teraz śpią, więc mam jeszcze chwilke dla siebie.

My też jak co roku spędzamy całe wakacje w Polsce. Jedziemy już 10 czerwca i zostaniemy do końca września :cool2:

...
Myszunia
, to super wakacje wam sie zapowiadaja:-) Bylam pare razy w Paryzu. Coz za romantyczne miasto:tak: Wybieracie sie z Piotrusiem? Samochodem? Jesli tak, to polecam: wioske Marii Antoniny w Wersalu na rodzinny piknik, Francje w miniaturze w pobliskim Elancourt, zamek la Roche Guyon, a w stolicy akwarium i mini zoo :happy2: Zdjecia i linki podam ci na ukrytym tylko fotki zmniejsze. A tobie jak idzie zmniejszanie:confused:;-)
My dla odmiany spedzamy wakacje w Polsce wiec nie wiem czy sie spotkamy:-p

...
Akwarelka, Myszunia- bylam w Paryzu zeszlego lata:happy2: Duzo nie zwiedzilam bo do wszystkiego byly kilometrowe kolejki. No ale cos tam udalo mi sie zobaczyc. Najwieksze wrazenie wywarla na mnie Wieza Eiffla i kino kula (la Geode). Polecam. Naprawde warto odstac swoje;-)...
Fotki wrzuciłam :tak:
Do Francji wybieramy się sami - Piotruś zostanie z dziadkami. Nastawiamy się na zwiedzanie, a odpoczywać będziemy po powrocie nad morzem. :-) W Paryżu będziemy tylko 3 dni, a później zatrzymamy się w Chartres, albo w Chateaudun. Wynajmujemy samochód, więc będziemy mogli trochę pojeździć.
Wczoraj zarezerwowaliśmy bilety na samolot i samochód, a teraz jestem na etapie szukania hoteli w rozsądnych cenach (a ciężko o takie, szczególnie w Paryżu :-(). Jak już zabukuję hotele to będę robić dokładny plan podróży, żeby nie zmarnować ani chwili ;-) Jeśli macie jeszcze jakieś fajne miejsca w okolicach Paryża to podpowiedzcie! :tak: Już się nie mogę doczekać! :-)
WITAM:-)
Deszczowo deszczowo deszczowo(dobra ok bo sama chciałam)ale ten wiatr nie potrzebny:baffled:
Siooooo, sioooo!!!! :-):-):-)
...
W tym roku chcielibysmy wybrac sie cala rodzina w gory. Tylko tych kleszczy wszedzie tyle, ze sama nie wiem czy to dobry pomysl:baffled: Moze chociaz mala zdalo by sie zaszczepic:confused:...
My w zeszłym roku byliśmy w Karpaczu. Fajnie było i na kleszcze się nie natknęliśmy, no ale w tym roku to rzeczywiście jest wysyp :-(
... My też jak co roku spędzamy całe wakacje w Polsce. Jedziemy już 10 czerwca i zostaniemy do końca września :cool2:
Ale długie wakacje będziecie mieli! :tak: A w Polsce nie zahaczycie przypadkiem o Łódź? :sorry2:

Piotruś dziś jest mega marudny. :wściekła/y: Już mi sił do niego brakuje. Nie chce się bawić, ani czytać, ani nic innego. :no: Na głowie staję, żeby go zabawić. Wykazywał oznaki zadowolenia na spacerku, ale skończyło się wielką awanturą, bo ubzdurał sobie, że poleży na trawie i za nic w świecie nie chciał się z tej zimnej ziemi podnieść. :angry::angry::angry: Nie wiem, czy mu jakieś zęby wychodzą, czy coś :baffled: Powiem wam, że ciężki dzień dziś mam, oj ciężki... :zawstydzona/y:

Super robicie sobie wakacje:-)my niestety nigdzie nie pojedziemy no chyba tu nasze morze pozwiedzamy;-)a dlatego bo robimy w naszym domku kuchnie łazienke itd.co kasa na to idzie ale kiedy ś sobie odbijemy super wakacjami:-):tak:
MYSZUNIA a co do marudzenia oj taaaaaaaaaak mój tak samo masakra a w nocy:szok:na dniu to się bawimy to jakoś ujdzie ale w nocy to potrafi z rykiem wstać i tak z dwie godzinki z nim siedzieć:baffled:źle ząbkowanie znosi na szczęście nie goroączkuje no ale marudny i to do niezniesienia:baffled:

Dziękuje że mnie potrzymujecie na duchu oby się udało bardzo chcemy drugiego maluszka chcemy aby Dominiś miał rodzeństwo i to nie tak w dużej odległości wieku:tak:

Kochane zrobiłam dziś test iiiiiiiiiii SĄ DWIE KRESKI:-Djesteśmy tacy szczęśliwi udało się:-)teraz tylko o siebie dbać i donieść ciąże:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry