P
patrysia*
Gość
To cudownie!!!! Ogromnie ci gratuluję!!!! Spokojnej ciąży życzę.
dziękuje:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To cudownie!!!! Ogromnie ci gratuluję!!!! Spokojnej ciąży życzę.

A tłumaczylam, wyjaśniałam, że to dla maluchów będzie bardzo męczący wyjazd.W listopadzie była impreza przyjaciela mojego męża i uparł się, ze musimy jechać do Łodzi. Pojechaliśmy na przedłużony weekend. Po powrocie mąż powiedział, że jak jeszcze raz będzie mnie namawiał na taką wyprawę z małymi dziećmi, to mam mu dać w łebA tłumaczylam, wyjaśniałam, że to dla maluchów będzie bardzo męczący wyjazd.

no ale jak zmeczony to niech ziuśka

Kochane zrobiłam dziś test iiiiiiiiiii SĄ DWIE KRESKIjesteśmy tacy szczęśliwi udało się:-)teraz tylko o siebie dbać i donieść ciąże
![]()

Dzięki, już patrzyłam! Na pewno uwzględnię to i owo w naszym planie podróży ;-)...
Znam jeszcze pare slicznych miejscZdjecia i linki znajdziesz na ukrytym ;-)
Wiem jak bardzo taki wyjazd jest meczacy dla dzieciaczka. Nawet samolotemMoje dziecie z trudem wytrzymuje 200 km samochodem. Pod koniec podrozy przewaznie placze:-( Dlatego nad morze.... w czerwcu.... pojedziemy w nocy
![]()

Ja pracowałam :-(Dziewczyny, co robilyscie przez ostatnie wolne dniMy wykorzystalismy dlugi weekend na pobyt u dziadkow. Bylo duzo smiechu, zabawy i zwierzatek
Emi slicznie bawila sie z 2-letnia Liwia
![]()
Nastepny roboczy tydzien tez bedzie krotszyWeekend zacznie sie juz w czwartek. Wyjazd murowany:-):-):-)