Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja trójca też już spi, więc idę trochę poczytać.
I nawet nie chciał słyszeć o spaniu. O 23:00 wziął ojca za rękę i zaprowadził do łazienki, bo chciał się wykąpać no i się wykąpali 
Na szczęście po kąpieli grzecznie wypił mleczko i pozwolił się ułożyć do snu, ale zasnął dopiero po północy.
Trzeba non stop przy nim siedzieć. Nawet niekoniecznie się bawić, ale przynajmniej obserwować co robi, a kiedy ja czy m odchodzimy od niego choćby na chwilę to jest zaraz krzyk i ogromna rozpacz. 
O posiedzeniu przy komputerze kiedy on nie śpi to nawet nie mam co marzyć 
Tak samo miałam z Benjaminem jak był w wieku naszych maluchów. Nie wiem, czy nie jest to związane z tym, że to pierwsze dzieci i oprócz nas-rodziców nikogo nie mają z kim mogliby się pobawić. Pamiętam, że z Benjaminem musiałam cały czas siedzieć w piaskownicy i robić babki, przesypywać piasek, układać kamienie, a bliźniaki robią to same. Czasami tylko siadam z nimi i robię babki, ale nie są takie wymagające jak był Benjamin.Trzeba non stop przy nim siedzieć. Nawet niekoniecznie się bawić, ale przynajmniej obserwować co robi, a kiedy ja czy m odchodzimy od niego choćby na chwilę to jest zaraz krzyk i ogromna rozpacz.
Męczy mnie to bardzo, bo nie mogę nic zrobić przy nim.
i też zdarza sie że idzie spać po dwunastej w nocy no i te pobudki i nie tylko takie bo pić chce czasami np.jak wczoraj obudzi się i ryczy z nerwami nie wiem o co mu chodzi nic nie pomaga masakra aż żal patrzec ale i tez mam wtedy takie nerwy bo on nie da nawet sie przytulic nie wiem jak mam go uspokoić wtedy masakra jakas
no trudno musze u niego to przeczekać może wyrośnie nie długo z takich ekscesów nocnych

ach kiedy przyjdą ciepłe dni
a we wtorek na 17 mam pierwszą wizyte u ginekologa jeju jak się stresuje aby było wszystko dobrze i zrobi mi usg co zobacze fasolinke mała:-)witam....moja córeczka jest z 25 pażdziernika![]()
Jak ma na imie?