Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie fajnieBenjamin dostał dzisiaj ospę wietrzną :-(
Ciekawe kiedy bliźniaki dostaną![]()
Trzymam kciuki, żeby ospa u wszystkich miała łagodny przebieg i żeby ciebie za bardzo maluchy nie wykończyły 
Oby jak najszybciej ząbki się pokazały! :-)A u nas kolejne przeboje z zabkamiTeraz wychodza 4 na raz: ostatnia czworka i 3 trojki, z kazdej mozliwej strony
Emi zrobila sie przez to bardzo placzliwa. Nawet jak inni sie smieja ona zaczyna plakac i wpycha jezyczek miedzy zabki. Uzywamy zel, ale nie bardzo pomaga:-(
No ale wszystko tam było takie ciekawe 
Obserwuj ich - pewnie za dwa tygodnie. Kup maść z antybiotykiem - Vratizolin - posmaruj te krosty na buzi - szybciej wysychają i się goją i nie zostają szramy - tylko jak będziesz smarować tą maścią to już nie smaruj tym białym pudrem - najlepszy jest pudroderm;-).Benjamin dostał dzisiaj ospę wietrzną :-(
Ciekawe kiedy bliźniaki dostaną![]()
A Benjamin jak znosi swedzaca chorobe? Mam nadzieje, ze tragicznie nie jest, co? Oby chorobsko juz sobie poszlo 

1 czerwca mam wizyte co zobacze juz serduszko jeśli bedzie biło bo ja się martwie bo wiem ze ciąża jest zagrożona i przez to boje się czy dzidzia się dobrze rozwija czy jest wszystko z nią dobrze :-(mam nadzieję że jest wszystko wporządku i wiem że tak trzeba myśleć ale strach będzie cały czas az nie usłysze od ginekologa co z dzidzia
potrafi mi w nocy sie obudzić z płaczem i niewiadomo co jest grane ina dniu tez potrafi tak
a tak to ogólnie u nas dobrze

Nic z tego nie wyszło. Jak poszłam do apteki to się okazało, że tej szczepionki jednak nie ma, bo pani "źle spojrzała" i myślała, że można ją zamówić, a tymczasem w całej Łodzi w hurtowniach nie mają tego Pentaximu i kazali mi poczekać z tydzień, albo nawet dwa
Zatem wymiarów Piotrusia też nie znam