Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo ci dziękuję za wszystkie rady. Niestety nie zaglądałam tu dawno i wcześniej nie kupiłam tej maści, ale teraz się w nią zaopatrzęObserwuj ich - pewnie za dwa tygodnie. Kup maść z antybiotykiem - Vratizolin - posmaruj te krosty na buzi - szybciej wysychają i się goją i nie zostają szramy - tylko jak będziesz smarować tą maścią to już nie smaruj tym białym pudrem - najlepszy jest pudroderm;-).
Ja chłopcom ścięłam krótko włosy maszynką - było łatwiej pielęgnować krosty we włosach.

Nadja i Borys mieli już dwa razy wyrabiane paszporty. Na wszystkich zdjęciach wyszli beznadziejnieEmisce wyrabialismy paszport dokladnie rok temu. Tez rozgladala sie na wszystkie strony a fotograf nawet jej nie zawolal, cierpliwie czekal na wlasciwy moment i cyknal zdjecie. Takie sobieTeraz wyglada zupelnie inaczej a jeszcze 4 lata bedzie wazny
No ale najwazniejsze,ze mozemy sie swobodnie poruszac :-)

Witam, pisz jak najwięcejWitajcie dziewczyny!!!jestem mama małej zuzi, tez z października 2007, 16..

U mnie pozostali dwaj chłopcy zachorowali po 16 dniach od pierwszych krost Tomka. I najmłodszy Wojtuś był najbardziej wysypany.Póki co maluchy czyste, ale mamy jeszcze tydzień na rozwinięcie się choroby.
Szczerze powiedziawszy, to chciałabym, żeby teraz jak najszybciej załapały, to mielibyśmy to z głowy.
Jakby załapały to można podać taki lek HEVIRAN - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - www.przychodnia.pl tylko najpóźniej w 3 dobie od pojawienia się pierwszych krost.Szczerze powiedziawszy, to chciałabym, żeby teraz jak najszybciej załapały, to mielibyśmy to z głowy.

)ogólnie lepiej sie czuje już niedługo wizyta:-)M dużo mi pomaga i siostra przyjeżdza do mnie w niedziele na tydzien to będzie fajnie:-)no ale niestety za dużo dobrego nie może byc
bo mój synek sobie dzisiaj wymyślił skakanie na krześle i BOOM ma rozcięte czoło
a jak już było po fakcie to dalej chciał wskakiwać jak by go to nie nauczyło
Witajcie dziewczyny!!!jestem mama małej zuzi, tez z października 2007, 16..a propo bajek...myślalam, że telko moje dziecko jest takim maniakiem telewizji, ale widzę, że nie mam sie co martwić...my( tzn ja wraz z zuzią) szczególnie polecamy kanal bbc cebeebes( na platformie polsatu).. To super kanal pełen świętnych programów dla dzieciaczków w różnym wieku..moja zuza szczególnie upodobała sobie dwie bajki "teletubisie"( jak inni jej rówiesnicy) i "dobranocny ogród".. Uwielbia tez "boogie beebies"- to taki program co do słów piosenek uczą maluszki nieskomplikowanych kroków-polecamy serdecznie i pozdrawiamy wszystkich

oby przeszło szybko i bez większych problemów
życze zdrówka

Po 16 dniach powiadasz, to znaczy, że pod koniec tygodnia powinny załapać.U mnie pozostali dwaj chłopcy zachorowali po 16 dniach od pierwszych krost Tomka. I najmłodszy Wojtuś był najbardziej wysypany.

Zdrówka dla was.My od wczoraj jestesmy porzadnie przeziebione. Z nosow leje sie nam jak z kranu wiec o wyjsciu z domu mozemy tylko pomarzyc. A tak ladnie na dworze:-(
O kurcze. Krew się lała ?mój synek sobie dzisiaj wymyślił skakanie na krześle i BOOM ma rozcięte czołoa jak już było po fakcie to dalej chciał wskakiwać jak by go to nie nauczyło
![]()

a tak to super :-)