Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Szczegolnie jak sie jeszcze w nich cos podgrzewa. Czyli to co stare (butelki szklane dla dzieci, szklane butelki z woda mineralna czy napojami) nie zawsze takie zle? Moj Kuba pije w domu przez slomke z normalnego kubka ale jak wychodzimy biore wode do kubka ze slomka. Teraz chyba wymienie go na taki bez tej chemi (tylko jak nie ta to inna
). Milego dnia!
My wypoczywamy cala rodzinka w Anglii wiec wstrzymalysmy proby nocnikowe na jakis czas
Co do krzeselka na rower to jeszcze nie mamy, wiec zadnego nie moge polecic
Wedlug mnie powinno byc super bezpieczne, wygodne i kask obowiazkowo

Kaja tanczy obracajac sie w kolko i klaszcze przy tym w raczki.
Poza tym przygotowujemy się do przylotu do Polski, aż się boję tego lotu, bo lecę z dziećmi sama. Kubuś na lotnisku zawsze szaleje:-) Co do picia z butelki, to mały nie pił nigdy... teraz pije normalnie z kubka, albo przez słomkę... problem niebezpiecznych związków w plastikowych butelkach nas ominął
co nie znaczy ,że gdzie indziej ich nie ma
... tego nie wie nikt... Pozdrawiam i dobrej nocy życzę
Nie mam siły. 
Dała skierowanie na badania i USG, założyła kartę ciąży i pogratulowała moim chłopcom, którzy czekali na mnie przed gabinetem 

z synkiem tez sobie chodzimy na dwór ale nie mam aż tak ochoty jednak ciąża swoje robi
wizyte mam 20 lipca no i moze dowiem się już co kryje się miedzy nózkami:-)
.. CZASAMI W DODATKU CHODZI NA PALCACH(,ALE TYLKO CZASAMI ..)..
, WIĘC MYŚLAŁAM, ŻE NIC SIĘ NIE DZIEJE, A TU MASZ!!!