mama_emila
Początkująca w BB
MoKu-niestety Polska ma to do siebie ze wyzyc z jednej pensji to nielada wyczyn:-(Nie wiem czy kiedykolwiek to sie zmieni.A szkola pewnie jest bardziej otwarta niz w Polsce, moze ciekawsza, mam wrazenie ze tam dzieci chetniej chodza do szkoly niz tutaj.
efika-ja niestety nie pomoge, moge tylko z wlasnej autopsji dodac, ze jak mialam opse to najpierw mialam doslownie kilka pojedynczych krostek, takich czerwonych, jakby z plynem, a potem bardzo szybko krostki pojawily sie na calym ciele.
efika-ja niestety nie pomoge, moge tylko z wlasnej autopsji dodac, ze jak mialam opse to najpierw mialam doslownie kilka pojedynczych krostek, takich czerwonych, jakby z plynem, a potem bardzo szybko krostki pojawily sie na calym ciele.

Bije, gryzie szczypie, drapie gdy jest zmęczony... chyba tak odreagowuje te wszystkie zdarzenia w ciągu dnia. Tak naprawdę nie wiem jak z nim postępować? Mam nadzieję, że to taki etap w rozwoju, moja mama twierdzi, że to dlatego, że tatusia nie ma z nami. Jeszcze tydzień i będziemy razem to się przekonamy... Dobranoc dziewczyny:-)
mam nadzieję że z czasem będzie bardziej słuchac i nieco grzeczniejszy co do innych dzieci