Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam mamusie :-)
Dziewczyny mam takie pytanie, uzywalyscie moze specjalne pampersy na basen?
Nie wiem czy warto kupowac, czy moze zwykly zalozyc, albo same majteczki?
Tyle tylko, ze Kaja nie zawsze wola siusiu
Poza tym nie mowi duzo. Mysle, ze nasze pociechy maja czas. W koncu sie rozgadaja na calego, zobaczycie![]()
Lobuzowac lubi. Jest wtedy przeszczesliwa![]()
Ania w jakim wieku jest Twoja Zuzia ze takie dlugie zdania buduje? Moj to co najwyzej z 2 -3 slow stara sie cos skleic, np. "mama da brymbrym", "baba do dom". Twoja to maly geniusz!! Moj tez lobuzuje, czasami juz nie mam sily tlumaczyc mu kolejny raz nie wolno, nie rusz itp. Na szczescie dzieci nie bije, ale nas czasami chce uderzyc albo szczypnac. Wtedy mu tlumacze ze to boli i tak nie wolno bo bede plakac. No i to pomaga. Pozdrawiam.

ma bardzo lekką mowę. 
Piotruś nie chce mówić, zdecydowanie woli pokazać paluszkiem czego potrzebuje. No ale podobno chłopcy zaczynają mówić później niż dziewczynki...
Poza tym rozumie wszystko, co do niego mówimy no i dość dobrze się z nami komunikuje niewerbalnie, więc chyba nie ma dużej motywacji do mówienia. Ale jak to mówią - wszystko w swoim czasie, więc nie panikuję. 

Jeśli się zaraz nie obudzi to postaram się wrzucić kilka zdjęć. 

ale mam nadzieje że się już to niepowtórzy
dawno tu nie zaglądałam...
myszunia - gratulacje z okazji ciązy!!! :-):-)
Nie stresujesz się jak to będzie jak już maleństwo będzie na świecie? 
Tym bardziej, że Piotruś zaczyna ewidentnie klasyczny bunt dwulatka. Dwa ostatnie dni to po prostu ciągła wojna o wszystko. Wczoraj nawet nie pozwolił się przebrać do snu
Eeeech...Ja kupiłam całą paczkę dla starszego i jeszcze mam - teraz zakładam młodszemu.Dziewczyny mam takie pytanie, używałyście moze specjalne pampersy na basen?
.