reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry w dwupaku ;(
co się stało, że tu taka cisza ?

testuję, bo coś nie widzę nowych postów :( BB siadło czy co ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :)

Ciekawe czy moj post pojdzie

U nas od rana leje, jak wczoraj zaczelo tak przestac nie chce.

W lidlu nie bylam osobiscie, ale mam komplecik z welurku i kupilam tez pare rzeczy starszej corci

Ciekawe czy Dziulka juz po wszytskim

Dzisiaj zaliczyłam już Lidl(zakupy udane):tak: oraz swoją pracę. Pobrałam druki do wypłaty świadczenia ubezpieczeniowego z tyt.urodzenia dziecka oraz wniosek o dodatkowy macierzyński. A w Lidlu kupiłam kombinezon,rajstopki,biustonosz do karmienia ,piżamę dla siebie i ...margarynę Rama 10szt.,bo jest w fajnej cenie;-).

Do lumpa też zamierzam się udać...;-)
Dostałam sms,że moja forumowa koleżanka z Gorzowa-Beata10 urodziła syna-szczegóły na gorącej linii!:happy2:

Ostatnia edycja:
witam z rana:)ojjj widze ze tu cisza.chyba jednak na calego zaczelo sie to rozpakowywanie;)ja dzis umieram glowa mi peka zreszta moglam sie tego spodziewac pogoda pod psem a ja jak zwykle reaguje bolem glowy;(wczoraj nic sie nie odzywalam bo moj A wrocil i musialam sie nacieszyc nim;)z tego co widze to dziulka dzis sie rozpakuje jak juz nie ma swojej kruszynki przy sobie;)ojjj jak ja juz bym chciala tulic moj skarb;)Mala_mi nie przejmuj sie tesciowa bo szkoda nerwow na nia a zreszta jej chyba o to chodzi aby cie denerwowac a ty jej pokaz ze masz ja w d.. najwazniejsze aby z mezem ci sie ukladalo a reszta nie wazna.trzymam kciuki za ciebie i nie daj sie!!!dziewczyny ja zmykam znowu do lozeczka bo glowa juz odpada;((milego dnia i udanych rozpakowan:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry