kahaaa
Fanka BB :)
glodna jestem
ja tez. czekam az mi lunch przywioza. ktora tam co dobrego gotuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
glodna jestem
a ja od 4 ze stresu spać nie mogę :/ dziś test z oksy. jak zadziała to bedzie cc jak nie to wracam do domu..wkurzam się bo po jakie licho mówili mi że to dziś będzie cc? ja już sie nastawiłam, podobnie jak rodzinka a teraz słysze że jak skurczy nie ma to cc nie bedą robić bo gorzej się wtedy wszystko goi w środku...załamka totalna...chciałabym żeby już się TO stało, żebym mogła wziąć już małą w ramiona![]()
Brawo !!! Bo właśnie tak trzeba robić, lekarz nie robi łaski że po terminie wystawia zwolnienie, ale dopiero jak ten termin minie, już pisałam to na kilku wątkach.Natolin idź po zwolnienie do rodzinnego, ortopedy itd.
Macierzyński przed terminem to dobra wola mamy, a nie widzimisię lekarza, wrrrrrrrr.
Ja w razie czego pójdę do rodzinnego po zwolnienie dopóki nie urodzę.
Mój szef to się strasznie napala na mój powrót po macierzyńskim, już liczy w kalendarzu, kiedy wrócę..
emiliab dziekuje, bo juz zaczelam schizowac, ze jest cos nie tak
natolin daj znac jak z tym zwolnieniem, bo moj gin tez powiedzial, ze nie moze dluzej bo nie wpisze w zwolnienie, ze przedwczesny porod i tak sie zastanawiam co potem, mam wizyte umowiona na pon. to wtedy o ile nie urodze, (trzymajcie kciuki zebym juz byla po, bo naprawde nie mam sil) i sie bede zastanaiwac co robic dalej
dawidowe te 200 zl to miesciecznie rozumiem na mleczko, szok
rzutka tak siusiaczek w dol pieluszki powinien byc
glodna jestem
ja mam wczesniaka[/QUnie
Urodziłaś w 36/37tygodniu z tego co pisała Lolisza to nie jest wcześniak))wiec nie masz chyba,ze tak powiedzieli w szpitalu
o kurczeNa szczescie juz nie ma kupy co jedzenie wiec nie idzie 10-12 pampersów tylko koło 6
moje "zapasy" starczą tylko na 2 tygA spróbuj tam zadzwonić, niech sprawdzą. Często tak robięDlatego tak mam chec poleciec do carrefla bo miesiac mleka by wyniósł koło 100 zl. TYlko na reklamie jest nr 2 i 3 niby jest napisane rozne rodzaje. Mam nadzieje ze nr 1 bedzie. To tak jak z pieluszkami jak jest prmocja pisze rozne rozmairy ale 1 czesto nie ma.
Dawidowe- ja dawalam bebiko zwykle, jest tansze od bebilonu, a najbardziej smakowal NAN
Ja mam dzisiaj jarzynowa, nie chce mi sie nic specjalnego robic i placki ziemniaczane z wczoraj

Urodziłaś w 36/37tygodniu z tego co pisała Lolisza to nie jest wcześniak))wiec nie masz chyba,ze tak powiedzieli w szpitalu